znači 400 kn max za frenda po mogućnosti da ima memorijsku i MP3 ništa više nije važno
znači 400 kn max za frenda po mogućnosti da ima memorijsku i MP3 ništa više nije važno
mislim da se v360v može za toliko nabavit. mobitel nije loš uopće.
Ima memorijsku i mp3.
da v360 ima utor za mem karticu i jeftin je....drugi neki s utorom za te novce neznam bas...
----------Sony Ericsson----------
Da,V360 je dosta dobar mob za tu lovu. Frend ga je koristio umjesto cd-playera na poslu,stvarno ima glasan zvučnik. Jedino će frend samo morati nabaviti i 2.5mm>3.5mm konverter (košta 7 kuna u Chipoteci) ako želi spojiti neke normalne sluške na njega. I još kad se pjesme trunčicu ručno pojačaju u Auditionu...![]()
možeš negdi nabavit možda k700i,ni on nije loš
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
e398 je rijetka,ali vrijedi te novce jer ima utor za kartice i stereo zvucnike.
da ali e398 nebi naša nema šanse........... ni na oglsasniku ni na kupi prodaj........
Možda bi SE Z530i zadovoljio tvoje potrebe. mob je solidan, zgodan, vrlo upotrebljiv i u gumiranom kučištu. Z530 koji se nalazi u mojoj kući poslužio je i kao skateboard i nije mu ništa. isti bi mogo lijepi blog napisat jer mu mobitelski život nikako nije lak.![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
V360 ili 6600 nju mozes za 500kn nac, a jos ima i symbian.
k700 polovni, nema smisla traziti drugo![]()
kad bi naso e398 ona bi ti stvarno pala kašika u med ja sam dosad u oglasniku vidi tek 2 puta,dergogach treba mu proširiva memorija pa nema smisla preporucivat k700.
ljudi dosta o mobu kojeg nema nigdi za naćnjega bi najvjerovatnije uzeo (prijatelj) ali ga nema nigdje
Bookmarks