Ima opcija, ali ne iz menija mobitela nego preko seemova:
seem 004a_0001 i 004b_0001; offset 207: staviti na 00 da se NE puni preko USB; staviti na 01 da se puni (nema bitova, nego se mijenja vrijednost offseta na 00 ili 01)
evo vec pola sata trazim po mobitelu jel postoji mogucnost da iskljucim punjenje kad mob spojim preko usba s komp. nemogu naci opciju nigdje, pa ako neko zna jel moguce iskljuciti punjenje dok je L2 spojen s komp. imam i benq siemens c81 i kod njega sam to bez problema iskljucio. hvala
computer freak
Ima opcija, ali ne iz menija mobitela nego preko seemova:
seem 004a_0001 i 004b_0001; offset 207: staviti na 00 da se NE puni preko USB; staviti na 01 da se puni (nema bitova, nego se mijenja vrijednost offseta na 00 ili 01)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
znan da zvucim malo "zatucano" ali tek jucer sam uzea motorolu a vec godinama sam na siemensu pa jeli ti problem da mi pojasnis
computer freak
Imaš P2K drivere instalirane? Ako da, treba ti neki program za skidanje/stavljanje seemova na mob - P2Ktools ili P2k seem editro (advanced p2k seem editor) ili tako neki.
U seem editoru imaš opciju upisati "seem" i "record" - pod "seem" ide 004a a pod record 0001 i onda ga skineš sa moba. Snimiš na disk kao backup. Editiraš, na offsetu 207 promijeniš vrijednost u 00, pa ga vratiš na mob. I isto ponoviš za seem 004b.
probati cu. hvala
computer freak
Ako zapneš, pitaj![]()
ok! trebalo bi ici
computer freak
Bookmarks