Da, ti si idiot![]()
Ne ozbiljno..ja sam idiot
Jučer bili vani ja i cura i sve super..a prije 2 dana sam kupio NOVU neodpakiranu..dakle novo trgovina...motorola z3....i išli mi van i ja ju htjeo slikati iz zezancije i ona kaže nemoj i nešto me udarila...i ja polupijan...ispao mi mobitel..zamračio..
I uzeo mobitel i slomio ga na jedno 5 dijelova i bacio u kanalizaciju...
jel sam ja idiot ili?
znam da jesam..
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, ti si idiot![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
E, da. Žene su u pitanju, a kad smo kod toga onda me ova tvoja reakcija ne čudi baš.
Jedan kapetan je htio sunčati oči na ljepoticama (tamo kraj Meksičkog zaljeva) i promijenio kurs punoga tankera. Tanker se nasukao i nafta se izlila. Ekološka katastrofa.
Ti si dobro prošao.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovo je lol.
Reci curi da ti kupi novi z3. Ona je kriva, ako nece tuzi ju!!!
nisi ni prvi ni zadnji kojem se tak nekaj dogodilobolje da si slomio mob nego nju
kaj ona veli?
sad mora bit jaaako dooobra i jaaako poslusna![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
čudni su putevi gospodnji! a ti ziher nisi to, ne , nikako! LOL
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Pih.. ja bacam mobitel dva puta na dan u pod(konkretno w-810)i još mu nije ništa čak nije ni oštečen..zato ga i ne dam @Malenoj.hebeš mobitel kojeg možeš tako lako strgat ..kupi SE
P.S moraćeš malo curu ovako...he-he
Još jedan P.S.
Šta mogu kad ste mi slične![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
U,bilo je toga i kod mene,jedamput mi je odletio kroz prozor sa prvog kata van,al pal je na travu,tak da je samo pokupio malo zemlje.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
A njoj je sada toliko krivo da je razbila svoj mobitel i isto ga bacila u kanalizaciju i jako joj je krivo..ona je uništila nokia 6070.....ljepo mene krenulo ovih dana...
ma nebi nju taknuo da mi neznam šta napravi..curu nebi udario nikada..a pogotovo ne svoju sa kojom sma već pa skoro 1 godinu..bolje mobitel.....
E ALI NEMOGU VAM OPISATI KOJA JE UŽIVNACIJA KIDATI MOTOROLU Z3!!!
jednostavno....kidaš i nevjeruješ da kidaš takav mobitel HAHAAHAH
lool...ja trebam psihičku pomoć...
još jedan od ludih načina kako baciti 2200Kn![]()
meni sada žao što je ona u bedu..![]()
lol, jedva čekam da dobiš novi auto...! al nađi frenda da vas snima.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja jedino preferiram sex u pijanom stanju s curom,a nokiu stavim u žep i ne vadim je do sutradan,a ko zna sta si ti radio sa curom u pijanom stanjunakon pijanstava ostaju samo rupe u sjecanju
,eto na greskama se uci
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Evo da se i ja pohvalim... Ista fora... Samo sto sam ja uzeo nokiu 8210 tek onda kad je bila izasla, nesto se zakacio sa curom i mob gru u zid, jos je sve prezivilo, samo neki cip za prepoznavanje kartice nije vise radio, al super osjecaj![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
bokte ne kužim ovu temu..kaj se trebalo postić..da se zna da si imal z3...(to je mob nije bmw) da imash pi*** ili kaj??
pa sam si si odgovorio na pitanje u temi onda nekužim zakepitaš jesi ili nisi..pa jesi...pa kaj...joj ja dobio skuter pa se zaletio u auto,jesam idiot? ne..jer nisam kriv...
kužiš..kaj ochu rech..
peace stari..i drugi put nemoj pit..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
hahahhaaaaaa sace biti banova da se malo zadovolje moderatori![]()
![]()
a moderator je vec po n-ti put napiso nesto pod "kazne"
mogli biste vi novi clanovi malo obratit pozornost na to![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
haha..nijeda verijeđam ali pogleod kad je on regan....tak da..
.joj da si bmw razbil zbog male..piff..mene bi stari zrokal..pa u čem' bi se onda vozil..u tačkama..e imam ja za prodat k-plus alcatel..![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam jednom razvalio miš i tipkovnicu ali ne zbog cure
nego zbog toga jer mi je komp brejkao![]()
![]()
ovo je četaonicaili čataonica kak god..nemoj dechka sad tu strashit...ee...d
Bookmarks