Nakon niza bezuspješnih pokušaja konačno je v.50 na mom CXV70 ili bolje rečeno CX70 jer od V nema više ni spomena.
Kako znaju oni koji su probali stavit Winswup v.50 na CXV70 redovito je dolazilo ili do prekida flashanja ili do odbijanja flashanja uopće od strane mobitela.
Preimenovanje sa X65 flasherom nije (bar meni) radilo. Kad sam već skoro odustao, našao sam spremljenu na kompu stariju verziju X65 flashera (imate ju u privitku, da ju ne tražite) i na moje oduševljenje preimenovanje je prošlo bez problema. Nakon toga Winswup CX500400 i v.50 je u mobitelu. Za kraj je s FFSInit promijenjena cijela Flexmemorija, uključujući i skrivene datoteke.
Za one koji ne znaju. Kad pokrenete X65 flasher i spojite isključeni CXV70, kliknete na Advanced i promijenite ime u CX70. Nakon toga zatvorite program i pokrenete Winswup.
Nakon par dana korištenja, CX70 radi stabilno, ubačeni patchevi ne stvaraju probleme.

) i na moje oduševljenje preimenovanje je prošlo bez problema. Nakon toga Winswup CX500400 i v.50 je u mobitelu. Za kraj je s FFSInit promijenjena cijela Flexmemorija, uključujući i skrivene datoteke.
Odgovori uz citat

Bookmarks