Trazih nemilice, gdje da izgasim 3G u alati-postavke-?? ali ne nadoh!!!
Gdje da to iskljucim, razlog je da malo produzim trajanje baterije bar na 3 puna dana !!
Sta se jos moze podesiti da se malo produzi trajanje baterije??
Hvala
Trazih nemilice, gdje da izgasim 3G u alati-postavke-?? ali ne nadoh!!!
Gdje da to iskljucim, razlog je da malo produzim trajanje baterije bar na 3 puna dana !!
Sta se jos moze podesiti da se malo produzi trajanje baterije??
Hvala
Znaci odes na alati-->postavke-->mreža-->rad s mrežom postavis na GSM umjesto Rad na 3 frekv., telefon ce te traziti reboot i to je to...
A sto se tice baterije, nece ti to imati prakticki nikakvog efekta, osim ako si na podrucju gdje ti se stalno izmjenjuju GSM i 3G signal, pa onda se baterija brze trosi jer stalno lovi 3G
ako ti nekad stvarno bude bitno trajanje baterije možeš i isključit signal tj stavit mob u offline mode, i onda mob troši puno manje bateriju
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
cuj meni opce ne nudi tu nis drugo do li rad sa 2 mreze
Evo da pojasnimo,dođeš do ovog ekrana
izabereš GSM i telefon će tražit restart.
To je to,sad ti radi samo na GSM mrežama a 3G samo ako opet promijeniš način rada.
A da još malo produžiš trajanje baterije treba što manje dirati po telefonu,to je jedini način na Symbian modelima.
Ja imam isti problem, kupljen N70 u Vipu i nudi samo dual mode, to je bas jadno,... je im signal jako varira,.... ima li tome ljeka?
(V 5.0705.3.0.1.)
30-01-07
Lijeka ima,promijeni product code u Balkans verziju i napravi nadogradnju pa će telefon biti generic verzija i dobit ćeš mogućnost izbora mrežnog rada.
A kako to napraviti je opisano ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505 samo treba pročitati nekoliko stranica a ne samo zadnju kao neki koji odmah tvrde da tamo nije ništa napisano o tome.
Sve informacije,linkovi na programe i ostalo i potrebni product kodovi su tamo u toj temi.
Bookmarks