otišo ti je ekran vjerojatno.
u mobisu ti je cijena negdje 200-300 kuna,a možda i skuplje.neznam.zato jer sam ja još prije u mobisu ekran za 3310 platio 400 kuna.
otiđi kod privatnika(jeftinije),ili ako imaš garanciju u mobis.
e ovako, posepremao sam sobu i ostavio mob ispod kauca na razvlacenje i kada sam ga sklapao, sam zaboravio na mob i zgnjecio ga. ekran. razlile su se boje naravno, nis se ne vidi, mogu se samo javljat. bed je sto mi je to jedini mob. dali netko zna dali je to moguce popravit i kolika bi bila cijena? ako je ekran, dali da netko ima za prodat?
otišo ti je ekran vjerojatno.
u mobisu ti je cijena negdje 200-300 kuna,a možda i skuplje.neznam.zato jer sam ja još prije u mobisu ekran za 3310 platio 400 kuna.
otiđi kod privatnika(jeftinije),ili ako imaš garanciju u mobis.
e da, nemam garanciju, a i da imam, vjerovatno mi ne bi htjeti to besplatno popravit
dali netko zna koliko bi kostao poravak? dali netko na forumu to radi? ako ne gdje je najisplativije?
@vex
gdje je gsm-electronic?
Ne znam za privatne servise,ali ja ga ne bih nosio u Mobis jer će te tamo oderati,mislim da novi ekran tamo nije ispod 500kn (ako su obične maske 300). Radije kod nekog privatnika,ili probaš nabaviti novi ekran pa sam zamijeniti (makar ovo nije preporučljivo ako se barem malo ne kužiš u elektroniku)
u mobisu sigurno nije ispod 500 kn to sam siguran. a ne znam kojem privatnjaku da odem. a ne znam ni gdje da nabavim ekran, probat cu tu preko foruma, dat cu oglas
Barem po ZG-u imaš dosta kvartovskih dućana/servisa,koji imaju prihvatljivije cijene od Mobisa. Što se tiče ekrana,možda ga netko od forumaša ima ili može nabaviti,na netu nisam vidio da ima negdje za kupiti
možda ti ja mogu nabaviti display,frendu je riknula matična. pitam ga pa ti javim do sutra
nabavio sam display prije 2 dana, hvala svima na savjetima
Gdje si ga dao ugraditi?
ekran za 6280 je 250kn u provatnom a u mobisu preko 500kn.
nasao sam preko plavog oglasnika, ima ekrane za gotovo sve vrste mobitela, a prodaje i ostalu opremu
Ja imam pitanje u vezi maske. Dali postoji neka druga boja original maske za 6280? Znam za samo dvije: silver i carbon black. A ova po imenu carbon black je mogla bit i ljepsa, ono malo vise na carbon.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks