Treba ti adapter Micro SD > SD. To si trebao dobiti sa karticom... I onda jednostavno ide sve. U SD utor, naravno.Izvorno postao cuore sportivo
jel neko zna dal te memorijske kartice iz Samsungovih mobitela idu u čitač kartica na PC-u
imam čitač koji podržava 4 vrste memory kartica:
1. utor SD/MMC
2. SM
3. MS/PRO
4. CF/MD
dal micro SD ide u utor SD ili treba neki adapter ili uopće neide??
Treba ti adapter Micro SD > SD. To si trebao dobiti sa karticom... I onda jednostavno ide sve. U SD utor, naravno.Izvorno postao cuore sportivo
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Odlična informacija!
jel neko zna dal taj adapter dobijem s karticom?
kad sam uzeo fotić i MemoryStick Duo od 512MB dobio sam adapter da ide u utor za MemoryStick običan
i drugo dal sa D600, E820 ili bilo kojim novijim Samsungom dolazi MicroSD u paketu ili s mora posebno uzet?
kolko su cijene za MicroSD?
Sad ti rekoh da moraš dobiti sa karticom... Sa Samsungom mislim da ne idu kartice, ti moraš kupiti... A za cijene... Odi na www.nabava.netIzvorno postao cuore sportivo
Nadam se da pomažu informacije...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa naravno da dobijes adapter sa karticom......![]()
Adapter se uvijek dobije s karticom, ja se nisam susreo s primjerom da netko nije dobio adaptera.
Ostalo ti je sve već odogovoreni
Kod samsunga je sve moguće....
Ja sam s novim mobom dobil i vezicu i kojekakve gluposti, slušalice ne....
tak da... Ali da, trebao bi dobiti... ak ne dobiš, onda trebaš kupiti![]()
![]()
![]()
Je ovisi kod koga si kupil, to su ti njihove spike, oni vade što hoće i stavljaju što hoće, ET, ti daje ono što samsung šalje..Izvorno postao geniusboy
ja sam sa svojim d820 dobio sve, znaci tv kabal, slusalice, data kabal, mem. karticu, adapter za karticu po cijeni od 265E, i kao sto je rekao error sve zavisi od koga si ga kupio ( ono kao vade stvari pa ih kasnije posebno prodavaju)
a gdje si ga kupio?Izvorno postao MANSON
ja mislim mob kupit u vipu isključivo
od jednog covjeka koji se bavi preprodajom, on ih inace nabavlja iz njemacke, valjda
Ja u vipu s D600 dobio, usb kabel, tv (video/zvuk) kabel, stereo slušalice, a još nisam čuo da igdje dolazi s karticom u paketu...Izvorno postao cuore sportivo
Svi smo mi u krastavcu...
gdje su Micro SD/Trans Flash kartice najjeftinije u zg?
kolko dođu 128, 256 i 512MB???
gdje?
a kakve su cijene kod tog lika, jel bi me mogao spojiti za d900 ako se odlucim?Izvorno postao MANSON
cuore sportivo, prosurfaj malo, imas www.nabava.net i pogledaj na stranice vemila, hgspta, autronica, diskonta24, optimacomputers.....
u hg spotu nemaju micro SD nego samo mini SD
trazi dalje![]()
FENIX I OPTIMA imaju sigurno...
mislim da su i najjeftiniji...
Izvorno postao tomislavrast
tako je.... evo ti optima..... pa pogledaj malo![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
i ja sam isto tako to dobio,a kutija nije bilja otvarana (imao onu tvornicku naljepnicu na rubu kutije,koju moras strgat da otvoris kutiju).znaci nema transflash.Izvorno postao Tito Puentes
P.S. cudi me da nekom treba TF ,pa zar nije dovoljna memorija,pa im 70-80 MB ili??
Izvorno postao bubbaloo
zbog mp3-a ,,
feniks je jeftiniji za 20 kn što se tiće 512mb microSD
jedno pitanje,dok slusas mp3 na mobitelu,jel mozes primati pozive.cuo sam da kod nekih mobitela to nemoze.Izvorno postao vatrogasac1
naravno da možeš... ja nikada nisam čuo tako nešto... ne moći primati pozive baš i ne bi imalo smisla...Izvorno postao bubbaloo
Svi smo mi u krastavcu...
Nasao sam micro SD s adapterom 512 mb za 168 kn...to mi se cini primamljivo...frend ju je uzeo...ja cu pricekat par dana al mislim da cu je i ja ubost...jel nasao tko sta jeftinije...
čuo sam da je u feniksu 150kn 512MBIzvorno postao ivan_
Da, 512Mb ti košta 149,01 Kn, za gotovinu... Definitivno isplativa kupnja...Izvorno postao cuore sportivo
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks