ekipa pozdrav i pitanje...imao sam ACDSee 8 ali sam kod reinstaliranja windowsa izubio...skinuo sam ACDSee 9 ali nijee besplatan...ako neko zna di da skinem opet osmicu bio bi mu zahvalan
ekipa pozdrav i pitanje...imao sam ACDSee 8 ali sam kod reinstaliranja windowsa izubio...skinuo sam ACDSee 9 ali nijee besplatan...ako neko zna di da skinem opet osmicu bio bi mu zahvalan
Pa ni jedna verzija ACDSee nije besplatna. Sve se plaćaju.
hvala stari
Ljudi moji...distribuiranje ileglanoga softwarea nije dozvoljeno, kako zakonom, tako niti na ovome forumu.
ACDSee je komercijalna aplikacija, dakle za bilo koju verziju treba platiti nekome za intelektualno vlasnistvo.
Post sa linkom za DL je obrisan! (ako nekome treba neka se javi na PM )
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
stari,slazem se ali odkud da ja znam dali je nesto besplatno ili nije,ako ne dodjem na tu stranicu od odredjenog programa...ja sam novi i tek ucim ali nemoj mi rec da nekoristite,pa i ti,besplatno sve i svasta...vidim po forumima svasta pa cak i razne linkove za krekove i svasta...tu se nema pomoci i to sto obrises neki link apsolutno nista ne znaci...vlasnik programa,mora nac neki drugi nacin zastite ako zeli da bude zasticen ali je i samome njemu interes da se koristi njegov program vec ce on naci shemu kako da ga isplati...da je u intersu da se stane na kraj audio piratstvu jednostavno bi se stalo,to nije nikakav problem ali je interes da se vrti sve zivo,u protivnom se za mnoge izvodjace nebi nikad culo...
Nema to veze, jer ovdje se ne raspačava skrekirani softver. Preko PM je nešto sasvim drugo.
Bookmarks