koja brzina treba bit namjestena da bi mogao slat na nokiu 6600, jeli dovoljno 9600
koja brzina treba bit namjestena da bi mogao slat na nokiu 6600, jeli dovoljno 9600
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
pa postavi na najbrze...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nece se spojit na najbrze nemam pojema zakej. jedino radi na 9600 -al je to pun k...... sporo.
u cem bi mogla bit caka
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
i meni sporo radi.......
na kojoj si ti brzini?
jel znas zas nemrem na vecu brzinu
ja sam brzinu stavio na najviše (115200)..... al mi svejedno sporo ide.......
ja sam cuo da najbrze moze slat na 9600 al ti mozes nariktat na 115200 al ti svejedno salje na 9600.
bluetooth je definitivno bolja opcija od ovog.
di ga ima jeftino za nabavit?
ja mislim da je to najvise sto je floorkilla stavio ili 130000??
chevapi for men
U Hg-spotu ih ima za oko 250 kn, ako se ne varam.
trebalo bi raditi na bilo kojoj brzini...
kod mene je "limit connection speed" isključen, piše da se spaja na 115.2 kbps i sve radi bez problema
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ne, maksimalna brzina je 115200, ako se nekome spaja sporije IC vjerovatno nije dobro instaliran/podešen/nešto treće...Poslao: el nino
ja sam cuo da najbrze moze slat na 9600 al ti mozes nariktat na 115200 al ti svejedno salje na 9600.
bluetooth je definitivno bolja opcija od ovog.
di ga ima jeftino za nabavit?
slažem se, bluetooth je definitivno bolja opcija jer za neznatno veću cijenu dobivaš osjetno veću brzinu i elegantnije korištenje
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
naravno da je bluetooth bolja opcija - ako imas mobitel koji ima BT!
......115200 -standardno nariktano i ide bez problema
Bluetooth je zakon.![]()
Bookmarks