kak mislis nazvat?
evo imam napravicu koja omogučuje video nadzor putem mobitela. Za sve one koji imaju SEries 60 telefone aplikaciju mogu skinut ovdje i neka nazovu pa će moći zadirat u moju privatnost odnosno vidjet me ispred kompa.
više o uređaju i ostalom u novom Mobilu.
dobar grah daleko se čuje
kak mislis nazvat?
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
upucaj aplikaciju i bit ce ti sve jasno
e bas mi je zao sto nemam ser 60 telefon, oduvjek sam te zelio vidjeti ispred kompa!![]()
ma zeka, mislim da je to dobra stvar
A onda...striptiz!
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
nije![]()
koju grešku
¸kod mene sve šljaka na Ngageu i 7650, izgleda da aplikacija nije namjenjena za 6600još ću probati sa 3660 jer je na njoj isto drugačiji SW.
Kamo bi se to moralo skinuti, na komp? Ako da onda ti link ne radi.
ma radio je link, ali sam ga maknuo dok ne dobijem novu verziju.
A da se nadzire netko zgodniji?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa stavit ču poster od Franje pa njega gledajte kad mene nema.
E pa sad....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..."nered",jesi ti bio u Novoj Gradiški u Telitalu...vidim u Mobilu da ste posjetili moj kraj......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ipak radije tebePoslao: KaKaV NeReD
pa stavit ču poster od Franje pa njega gledajte kad mene nema.
bio sam i ja sa Zappanom i krunom. bilo nam je super..Poslao: Eminem
..."nered",jesi ti bio u Novoj Gradiški u Telitalu...vidim u Mobilu da ste posjetili moj kraj......
da skinu sto i nazovu koji broj?![]()
dobra je stvar, evo mi smo jučer gledali prijenos nešto ko u američkoj piti je bilo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ste bili malo u gradu...lunjali...il samo,posao i nazad u Zgb...sorry što je offtopic,al kad me zanimaPoslao: KaKaV NeReD
bio sam i ja sa Zappanom i krunom. bilo nam je super.....
Bili su u ONOM dijelu grada![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...e "čelavi,čelavi"...
Bookmarks