Krepala! U biti krepava. Otvorim poklopac, stisnem gumb, ona fokusira, stisnem do kraja, čuje se klik i istog trena se vrati ili u standby ili u izbornik u kojem je bio. I nakon što to ponovim jedno 5-6 puta, onda se smiluje i uslika.
Ima ko kakav savjet ili da ga nosim u servis?
Ne!!izgasi Mob,izvadi Bateriju I Ponovo Je Stavi I Upali Mob Pa Javi Jel Ti Radi!!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
meni se to nikad nije dogodilo imam mob 8 mjeseci(k750),cak mi nema problema sa joystickom!!a prijatelj mi ima mjesec dana isto k750 pa ima taj problem kao i ti MadVlad![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
LoL! ja znam u čemu je problem! XD
w750_R1BC002 @ ajme majko patcewa...još od siječnja 2007.
Jesi li stavlja slučajno kakve menije? Walkman meni?
Jok.........
Te kamere sa autofocusom su dosta osjetljive, pogotovo na Sony Ericssonima...frend mi ima K750i i jednom mu je pao (niš strašno) i riknula mu je kamera, odnosno kad bi otvorio poklopac, ekran mu je bio crni, a kamera je zvučala ko mlinac za kavu (ko da nekaj žvače)...no, odfurao je mob na popravak u Electromagic i čak mu priznali garanciju...sad sve opet radi OK...
Bom Chicka WahWah
Moze biti da se jednostavno radi o mehanickom kvaru tipa ovog koji je El Nino opisao ili je do softvera...
Ja sam ubacivao razne drivere kamere u njega, u pojedinim verzijama mi se slicno ovo dogadalo...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
sigurno si mjenao cameradriver to se i meni događa ali ne tako često!Promijeni soft!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
meni se to isto nekad dogodi...
al ne precesto...
ja ga imam 3 mjeseca i stavio sam walkman soft, samo to...
Važno je da se trguje
Ne slažem se sa S ailvom da je sigurno do drivera kamere jer se me isto događa, a nisam ništa mijenao
There are no shortcuts in evolution.
Aj kad vam se to drugi put dogodi prošetajte do Slika i pogledajte kakve su.
Novost: to radi samo na 2MPx, na 640x480 slika i sprema normalno.
Blesira se kad slikam na 2MPx, kad mu smanjim rezoluciju na manje, ne blesira se, sve OK
Bookmarks