Tipkovnica mi se automatski zaključava. Kako to ubiti?
Mislim da nemam nikakav program instaliran da mi auto zaključava tipkovnicu, a po defaultu N70 nema automatsko zaključavanje tipkovnice.
Tipkovnica mi se automatski zaključava. Kako to ubiti?
Mislim da nemam nikakav program instaliran da mi auto zaključava tipkovnicu, a po defaultu N70 nema automatsko zaključavanje tipkovnice.
Zadnji uredio gjuro76 : 20-02-2007 u 10:24
Ako se dobro sjećam: alati - postavke - telefon - auto zaštita tipkovnice. Ako nije sorry jer sam imao dosta nokia pa mi se možda pomiješalo sve![]()
Ima opcija zaključaj se nakon u alati - postavke - sigurnosne postavke - zaključaj se nakon - ne postoji mi je uključeno, tak da ne znam što drugo da pogledam.
Ne znam ti napamet reći, znam samo da se meni nije sama zaključavala.
uopce n70 tvornicki ne nudi automatsko zaljucavanje, pogledaj koje programe imas instalirane....
After all...
Nije ni meni nego sam morao instalirat program koji bi je zaključavao...![]()
Ma znam, zato me i čudi, ima li netko ikakvu viziju što da napravim, možda hard reset? Ili ima i jednostavniji način?
Stvarno ne kužim, pa meni se ta ista N70 prije 2 dana nije sama zaključavala. Jesi u međuvremenu instalirao kakve programe?
možda si pokupio kakav virus, hard reset će riješit problem 100%
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
pa ima, pogledaj jel imas instalirene neke programe poput:
KeyLock
AutoLock
Smart Settings....
pa iskljuci
After all...
Prije toga obavezno napravit backup PIM i ostalih važnih podataka.![]()
Sredjeno sve. Bio je AutoLock instaliran. Hvala svima.
eto vidiš. jesam ti reko....to ti je super, sam si namijesti npr. 4min.... i preporucam ti jos bolje Smart Settings koji ce ti osim zakljucavanja donjet jos puno stvari koje ce ti olaksati rad na mobu
After all...
Bookmarks