Znam da si sad sretan i ponosan, Čestitam, ALI ovakvih tema fakat ima PREviše.... no hard feelings
Imaš samo na ovoj stranici brdo tema sa primjerima i prijedlozima...
Uglavnom ... www.dotsis.com
ponosni sam vlasnik n80, od jucer - moram se pohvaliti
pa vas molim neki savjet gdje da nadem korisne programe za nju, igrice i sl. te sto vi koristite
Znam da si sad sretan i ponosan, Čestitam, ALI ovakvih tema fakat ima PREviše.... no hard feelings
Imaš samo na ovoj stranici brdo tema sa primjerima i prijedlozima...
Uglavnom ... www.dotsis.com
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hvala , idem potraziti
na dotsisu ima masu programa za 32 generaciju simbiana
iPhone je tu....
iako nokiini strucnjaci svakog tjedna izbacuju nove mobitele,nistu dosli do takvog nivoa razvijenosti![]()
za igre i aplikacije s60 3rd edition
http://www.ipmart-forum.com/
svima na pomoci
samo molim vas i da mi kazete koje programe vi koristite
do sada sam imao dummy i ne znam sto se sve moze
prvo i najvaznije po meni je da instaliras taskman on ti pokazuje koje su ti aplikacije otvorene i kako stojis sa memorijom,tj sa ramima,onda ima tu y-browsver za spremanje poruka koje si dobio preko bluetootha,pa diktafon live PVR,znanstveni kalkulator ima jos dosta programa.
gdje skidate teme
i kada ih spremate na telefon , moraju li biti u nekom posebnom folderu ili
za teme pogledaj na dotsis.com a imaš ih i na www.zedge.net (samo se trebaš registrirati)....
Kada prebaciš temu na mob (recimo BT_om) onda odeš u inbox i tamo otvoriš poruku u kojoj je tema i ona se počne instalirati, i kod instalacije izabereš di ćeš ju instalirati (na memo telefona ili na memo karticu, ja preporučujem ovo drugo)...
EDIT: što se tiče aplikacija koje ljudi koriste na mobu, pročitaj slijedeću temu:
programi koje svaki dan koristim
Ima tamo dosta aplikacija koje ljudi koriste, a neke od njih vjerojatno već postoje i za N80...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks