Nemas Sonya, Capcom, Square Enix.....
I mislim da bi Ubisoft trebao biti ispred Bethesede jer oni svaku svoju igru izdaju za sve moguce platforme.
Što mislite koja zaslužuje tu titulu ja sam stalno milsio EA-Games ali sad je tu i bethesda sa svojim Morrowindom Oblivionom Stardrekom... a tu je i Blizzard dosta je reć wow
Moja pretpostavka je
Blizard koji mjesečno kupi 75,000,000 eura (računaj korisnik mjesečno 10 €)
pa EA games
paBethesedaUbisoft
I ondaUbisoftBetheseda i Rockdstrae
pa Edios i konami
Anketa će biti postavljena nakon1015 korisnih postova
EDIT: nakon malo više korisnih postova jer sa i sam zaboravio par kuća
E i ubisoft je bolji od Bethesede definitivno neznam zašto sam ga stavio iza možda jer mi nisu sve igre pale na pamet
Zadnji uredio OuttaControl : 18-02-2007 u 21:50
Nemas Sonya, Capcom, Square Enix.....
I mislim da bi Ubisoft trebao biti ispred Bethesede jer oni svaku svoju igru izdaju za sve moguce platforme.
Mislim da je Blizzard Entertainment vodeci a onda EA i tako redom...
EDIT: Blizzard je dosta profitirao onda sa diablom, pa zatim sa WOW-om gdje ubire masnu mjesecnu naknadu tako da bi se mogao naci u vrhu konkurencije...![]()
Zadnji uredio wildbabe : 18-02-2007 u 16:23
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Istina, osim toga, ubisoft je jedina izdavačka kuća kojoj su sve igre bile extra popularne. Svaka igra je bila bazirana na vlastitom engineu i super optimizirana... Nove igre od ubisofta su daleka budućnost za naša računala... ali čuj.... ako imaju tako masnih novaca da kupe uvijek najjaču zaštitu za svoje igre. Ako imaju tako masne novce da plate inžinjere koji će pravit igre i na kraju krajeva... mora se masno platit da ljudi vrhunski naprave igru za konzolu i računalo...
ono, to ti je jedan dodatni ili više dodatnih stručnjaka...
tako da ja dajem glas ubisoftu...
-ja mislim da bi ipak EA GAMES bio prvi po zaradi!
Zadnji uredio Osvetnik 88 : 18-02-2007 u 16:24
I ja isto.EA games ja najviše kupujem.Naravno tu spada i EA sports što je sve isto puno igram/igrao sam sportne igrice.za blizzard nikad nisam ni čuo a za ubisoft sam čuo ali nije to niš veliko
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Blizzard i Epic...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A blizard je napšravio World of warcraft koji im sam mjesečno donosi min 75 miliona €
a još ako se zbroji 7500000*50€ za originalčlnu igru....
a marko ti je dobro rekao ubisoft je jako velika firma bolja i od bethesde
njihove(ubisoftove) naslove neću ni nabrajat jer ih ima previše
ali evo da pokažemo onvaku: Homm 5 Far cry rayman splinter cell might and magic Tom Clancy's Ghost Recon Tom Clancy’s Rainbow Six Star Wars Silent hunter Americas Army jel treba još nabrajat.........a Bethesedu sam stavio jer piše na njenoj stranici da je ona 3 najveća nezavisna firma
gdje bi tu bile otprilike rockstargames?
moze mi tko objasnit razlog postojanja ovog threada,,.?
zzop.
e da jebote zaboravio sam rockstarr games eto zašo sam rekao da cu stavit anketu poslije još ću par postova pričekat
a ovaj thread da se vidi koja je najveća izdavačka kuća igara neke to zanima
Nije točno.
te novce ne dobiva WOW direktno niti dobije tolike novce...
sa tim novcima se financiraju ljudi koji rade i održavaju online servere, financiraju se online serveri.. ipak to moraju biti prebolesne mašine, a osim toga, financira se sa tim novcima internet service proveideri... jer oni vama igračima moraju omogučit ogromnu količinu uploada, a to je skupo...
jedan server košta od 2 tisće eura i to onaj najslabiji, namjenjn samo za web hosting...
serveri koji će na sebi imati nekoliko instanci wow pokrenutih koštaju oko 4 soma evra ak ne i više.
mjesečno taj server popije 800€ električne struje.
Tvrtka mora imati posebne prostorije gdje se stavljaju serveri i to u raznim državama diljem svijeta( ako ima svoje ) a to košta...
Internet 5 MB/s upload košta do oko 200 € mjesečno u razvijenim zemljama...
a 5 MB uploada je za igranje jedno 30ak igrača... pa ti sad narpavi računicu...
ono što ti mjesečno platiš za igranje wowa ode na održavanje servera... nemaju oni dobit od toga
istina je da blizzard mora podmirivat veeelike troškove , ali isto tako ubire veliki profit![]()
Tomot govori potpunu istinu je da mora puno ulagat ali i dobiva on puno od toga i druge firme troše na radnike i slično
Electronic Arts je i dalje vodeći po zaradi kada sam zadnji put pogledao.
EDIT: A ovo koliko blizzardu ostane para nakon plačanja računa bez brige budite da im ostane vrlo mnogo.![]()
Bookmarks