Xmpeg, odlično radi posao. Normalno, dekriptirati i dumpati na hard moraš s nekim drugim programom.
do sada sam radio sa autoGK, no posto on dobro radi samo sa dvd decrypterom, a on ne moze probiti bas sve zastite...
ako shrinkam sa dvd fab-om...onda ga moram snimati na dvd i onda sa dvd dekrypterom na hdd kako bi mogao sa autoGK napraviti div-x....
to bas i nije prakticno....
dakle treba mi program koji ce moci napraviti kvalitetan div-x iz recimo AnyDVD ripa....ili ako izripam sa dvd fabom...
stvarno steta sto dvd shrink i dvd dekypter vise nemaju nove ver(
RoBee
Xmpeg, odlično radi posao. Normalno, dekriptirati i dumpati na hard moraš s nekim drugim programom.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Gordian Knot 0.28.6.3 - Konverzija DVD u Xvid/Divx pomoću Gordian Knota
dosta komliciraniji od Auto GK-a, ali i puno močniji.
ja koristim converter SUPER i besplatan je.... samo ubacis naslove s dvda na ripanje u avi
After all...
slazem se za gordian knot...ali nemam bas puno vremena zezati se sa njim, tako da mi treba nesto sto ce odraditi samo
nisam neki gotovan, no ....
skidam SUPER pa cemo vidjeti
a i nasao sam neki dvd to avi ripper....
RoBee
Simple Divx ti je najbolji,ripa odma na hdd,freeware,preveden na hrvatski...![]()
ajd idem probati i s njim
inace, autoGK mi je najbolji...napravim divx sa ac3 zvukom i jednostavno je cool....nema trzanja i ostalih gluposti...
ima jos par caka s njim i dekrypterom pa isprobavam![]()
RoBee
Pa uz pomoć DVD Decryptera/DVD Shrinka i AnyDVD-a skineš DVD na disk i onda AutoGK-om kodiraš u DivX/XviD. Mislim da ti je to najbolja kombinacija.
pa jesi probo super??
After all...
Bookmarks