Joj kako mi se sviđa ovaj 8910i..... čim dođe ću ga uzeti 100%!!
Ostali me baš i ne oduševljavaju.... jedino 6100 je lijepa, ali ostale... bezveze...
PS. jel zna ko kad će 8910i doći??
Koliko boja će imati na ekranu??
sorry pokušavam ovo organizirat najbolje što mogu...
viki2win je napisao:
dizajnom baš i ne oduševljavaju. Nokia 8910i mi se jedino sviđa. 5100 ima tipke tako da mogu troje tipkati odjednom?
sorry što sam ti obrisao post tamo kod slika...
DAKLE OVDJE POSTAJTE VAŠE KOMENTARE
Joj kako mi se sviđa ovaj 8910i..... čim dođe ću ga uzeti 100%!!
Ostali me baš i ne oduševljavaju.... jedino 6100 je lijepa, ali ostale... bezveze...
PS. jel zna ko kad će 8910i doći??
Koliko boja će imati na ekranu??
a da malo procitas offical specs?
4000 boja, ekran series 40, ne znam za soft
ali kako mob nema PopPort nista od slikanja!!
Šteta za taj pop-port... da su ga stavili, bio bi još bolji, ali svejedno....
na prvi pogled - odlicno...hvala bogu da su se malo trgli stvrno su bili konfekcija za narodne mase....jos im ostaju problemi poput softvera i cijene (tu su neumoljivi)...
Je, cijene su im faaaakat previskoke, no sad očekujem pad cijene 8910, jer mu dolazi nasljednik, a uz taj pad duboko se nadam će pasti cijene ostalih modela...
ne znam bas da ce cijene samo tako pasti.....dosadasnja politika nokia nije to pokazala (8850 je jos uvijek preskup)....
Poslao: ivan
Je, cijene su im faaaakat previskoke, no sad očekujem pad cijene 8910, jer mu dolazi nasljednik, a uz taj pad duboko se nadam će pasti cijene ostalih modela...
malo si se zaigro čovjek božji. Taj telefon nije namjenjen za obične smrtnike kao što si ti i one koje cvile da im je nešto preskupo nego za ljude koji neznaju što će s lovom i da tim telefonom pokazuju svoj status u visokom društvu.![]()
dobar grah daleko se čuje
I sta mislite koji ce od novih nokijinih modela imati najvise uspjeha na trzistu . . . Ja mislim da ce to biti ovaj
![]()
nekima ( vecini ) se ne svida dizajn 5100 . . . 6100 je jos "brat" 6610 i 7210 samo se razlikuju u dizajnu . . . 7250 i pogotovo 8910i ce biti preskupi, n-gage bio predstavljen i vise ni glasa o njemu, a 6800 samo za poslovanjake . . .
A sta vi mislite ?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
JA MISLIM da će mu u HR dobrim dijelom utjecati na popularnost CIJENA.Ako bude povoljan bit će i popularan.
Pa vjerovatno ce biti u nekom paketu oko 1500-2000kn ne vise, a mozda cak i manje
daj šuti!ti si kanađanin i nemaš pravo glasa!da si ovdje,znao bi da nema šanse da mob s color ekranom,mms-om itd. košta ispod 2000 kn!kod nas će najbolje proć 2100 koji će si ljudi moć priuštit.a to je jako tužno...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Pa T300 ima color ekran + MMS i kosta negdje oko 1500 kn , koliko ja znambtw. poceo sam da skupljam pare za 5100, mozda izgleda malo previse plastican ali je dobar !
Meni se sve nešto čini da ću prijeći na neki kosooki telefontek.
Bio je test 5100 u Online prilogu Jutarnjeg lista.Jel će bitii i u novom mobilu?
I sta kazu ?
čuj plejeru,ti si spominjao cijenu od 1500-2000 kn za paket a t300 sad košta 2300 u paketu.soma i pol je pretplata.to baš nije isto.
e pa nisam znao . . . mozda bude 2500-3000![]()
e pa sad znaš!sad si dignuo cijenu za soma kuna-to je kod nas dosta(nekima je to i plača)!
procitah da ce 5100 bit 333 Eura = 2500 kn
Bookmarks