Jel je moguće imati Xp i vistu zajedno, Naravno Xp na jednom disku, vistu na drugom?
Imam trenutno XP gore i sad bi želio ubacit i vistu, tek tolko da vidim kak to izgleda.
Ako mi moze netko objasnit kak to ide.
Jel je moguće imati Xp i vistu zajedno, Naravno Xp na jednom disku, vistu na drugom?
Imam trenutno XP gore i sad bi želio ubacit i vistu, tek tolko da vidim kak to izgleda.
Ako mi moze netko objasnit kak to ide.
Naravno da se može to napraviti.
Mislim da je jedino što trebaš napraviti je instalirati vistu na drugu particiju, jer ona će prepoznati xp na prvoj.
a jel moguce imati xp i vistu na jednom disku???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pa je, ako napraviš novu particiju na njemu, dakle treba imati najmanje 2 particije za to.
Mislim da je najbolji program za to Norton Partition Magic.
Alex1 skini program VMware i preko njega napravi mjesto na hddu mozes i na C: gdje ti je i XP samo ako imas mjesta na njemu potrebno je nekih 15GB mozda malo vise i samo napravi virtual machine radis u XP-u i u prozoru od WMware programa instaliras vistu.....
Samo što će ti Vista u VMware-u raditi dosta sporije,jer je to ipak emulator. Makar je zgodno za isprobati,ja sam se tako igrao s Linuxom
Nije jednak užitak instalirat Vistu na virtual machine kao što je na normalnu particiju jer, osim što radi puno sporije (miš *ebački šteka), nemaš u njemu DX 9 grafu pa je nemoguće pokrenut Aero i Flip 3D.
Bookmarks