Mi može tko reći malo više o see more koliko košta sve u poćetku i dojmovi, ako netko ima to!
Malo si zakasnio, Seemore više ne postoji. Nasljedio ga rumunjski DIGI TV.
Pretplata ti je 45 kn mjesečno za osnovni paket (30-ak programa), a ak hoćeš još HBO moraš doplatit 35 kn svaki mjesec.
Ak potpišeš na godinu dana dobiješ besplatno opremu i montažu (inače, dobiješ Humaxov receiver). Tak je bar bilo kad smo mi uzimali (12. mjesec), ne znam jel još uvijek dijele besplatno.
Ugl. paket je za te novce više nego dobar sam kaj još ne funkcionira sve savršeno. Trenutno su u nekim dijelovima Hrvatske u nedostatku receivera tak da ekipa čeka mjesecima na montažu. Ak si zainteresiran moja preporuka je da se raspitaš ko je distributer za tvoje područje i da kontaktiraš njega direktno. Ak buš išao prek Digija izravno načekat ćeš se.. Kod njih se samo prijavi, ostalo prek zastupnika (distributera).
Drugi problem je neki vrag u receiveru zbog kojeg kod učestalog šaltanja programa (!) prestane dekodiranje i više ne kuži karticu. Tak da ga treba isključit iz struje i ponovno uključit pa onda proradi.. Nekima se to događa svaki dan, nekima skoro pa nikad.
Programska ponuda je više nego dobra. Skoro sve kaj vrijedi, a nama je dostupno nalazi se u paketu. Discovery programi, National Geographic, Animal Planet, TV1000, Hallmark, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Reallity, Zone Romantica... A sve lokalizirano (odnosno prevedeno). Ako ne na hrvatski onda na srpski ili slovenski (Animal planet).
To je onak iz prve ruke. Na papiru to sve dobro izgleda, i je kad radiImaš na Satelitskom forumu podforum o DIGI TV pa je najbolje da tam pogledaš detaljnije kaj te sve točno zanima. Pa sam ocijeni jel ti se isplati uzimat.
p.s. sve ovo nema mile veze s ovim podforumom al kad si već pitao..![]()
Da tema ti je u krivom dijelu foruma.Ak si pri parama preporučam SKY.
ja preporučan dobar receiver sa dobron podrškom i d+
Bookmarks