motorola v360, imam diabolic i nekad mi se smrzne-zaustavi sat na vanjskom ekranu, ali kad ga otvorim zatvorim, vrati se u normalu, nije neki kronični problem ali me zivcira, jel bi ponovno flashanje pomoglo?
motorola v360, imam diabolic i nekad mi se smrzne-zaustavi sat na vanjskom ekranu, ali kad ga otvorim zatvorim, vrati se u normalu, nije neki kronični problem ali me zivcira, jel bi ponovno flashanje pomoglo?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vjerovatno bi rješilo problem ( zato što meni par puta jednostavno nije htio pokrenut kameru i frknem flash ponovno i radi bez frke)
|\/|0T0r0La
meni se to cesce dogadalo,sam stisnes neku tipku sastrane da se upali svijetlo i promjenit ce ti se,meni se i na normalnom,i na yyuetu to dogadalo,sad imam diabolica i manje mi se dogada
kad se zgasi svijetlo, ostane sat na vanjskom ekranu prikazan i piše zadnje vrijeme kad je otvaran. ne blokira, nego jednostavno ostane kao slika. flash pomaže. ili čak seem edit, ali ne znam točno što. ljudi su ovdje o tome raspravljali.
Dogadja se stvar da pritisnes gumb za meni na diabolicu(mislim da je to gumb koji je na defaultnom vodafonovom softu za kameru_onaj s desne strane motorole kad je zatvorena!!!).
Znaci kad ti je mob u džepu ili negdje na takvom mjestu onda se nehoticno pritisne i otvori se glavni meni...eh a posto je slika prevelika da se producira na vanjskom display-u dovodi do smrzavanja...a mislim da toga ima negdje i na forumu. samo ne s diabolicom nego s yuetom!!!!...search...:-D:.
hvala, i kamera mi isto steka(ali je ovako i onako ne koristim) ali cu flashat, pa se nadam da ce proradit
nece mi flashat sa rsd lite, puna mi je baterija ali nece
Zadnji uredio Inovator : 14-02-2007 u 13:35
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probaj s Flash Backup 3 al odaberi R4.._v360_08.A0
|\/|0T0r0La
Bookmarks