Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 1 od 1

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

0x1DE error boota na E1000 konačno popravljen free!!

Evo, dakle kako naslov kaže, uspio sam bez box-a i bilo kakvog toola popraviti 0x1DE error boot-a na E1000.

Nije bilo ciljano to napraviti, ali sam se sjetio nekih stvari i pokušao i uspjelo iz prve.

Ovakova je situacija bila:

Prvo sam moddao E1000 ( curi ) i stvar je u tome što sam slučajno ubacio monster koji joj je zaključao mob (majmun, nisam pazio). Upalio ja mobitel i vidim da me traži subsidy pass i ništa, reko ajd sad na unlock.

Kad meni sine u glavu, pa viš, mogao bi ja preko crackiranog P2K easy-a probati napravit unlock, a opće poznato je da na crackiranom ne prolazi E1000. jednostavno je neće dekodirati i nakon pokušaja baci error 0x1DE.

No također znam da postoji rješenje popravka istog, ali treba c975 motorola da se sa njega povuće loader i nakon toga samo prekopča E1000 i tako se spasi.

No tu dolazi problem od koga nabaviti c975....

I tako ja lagano mislim šta ću, probavam dekodirat i neće pa neće.... Sine meni opet u glavu da bi mogao odabrati model c975 i probat napravit unlock i repair, ali ništa opet.

I na kraju ja si mislim koji mobiteli imaju isti boot kao E1000 i sjetim se modela v980. odaberem ja njega, odem na unlock i krene. nakon toga mi je ostao u boot-u, ali više nije javljao error 0x1DE, nego je pokazivao boot 0.5.F.1. što je jaaako dobro.

I na kraju idem probati jel je ispravan boot gore i probat ga flashat sa monsterom. Flash je krenuo i uredno završio, i na kraju ja upalim mobitel i važno mobitel radi kao singerica bez locka i bez errora.

Cura sretna kao nova godina, a meni 500 kila betona sa srca palo.

Eto, nadam se da će ovo naciji biti od velike koristi. Volio bi da mi netko da link ako je to otkriveno ranije, jer ja sam postao zbog toga što to riješenje nisam nigdje našao. tj, da je free...

EDIT: SA OVIM POSTUPKOM, NE SAMO DA RIJEŠAVATE ERROR, NEGO I UNLOCKATE MOBITEL!!
    Poštovanje
    Zadnji uredio GoGs : 10-12-2007 u 01:17

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove