nazovi SZK neka ti posalju automatske postavke,ako je moguce za taj model.
zna li iko GPRS i MMS podesavanja za ovo cudo?
Pozzz
nazovi SZK neka ti posalju automatske postavke,ako je moguce za taj model.
mislim da nemaš automatske postavke za taj model jer koristi dual sim tehnologiju a usto nemaju ga u bazi podataka pa če samo reč da nemaju podršku za taj aparat,probaj otič na stranice t-mobile i vipa i potražit postavke za jedan model (motorola ili nokia) pa po tim postavkama se riktaj.Nađi na svom opciju postavke mms i gprs i wapa i polako se igraj dok nepogodiš
pa se zabavljaj,
http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp
(podržavaju samo uređaje koji su napisani na list t-mobile)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8879175
(podržava sve priznate proizvođače.univerzalne za sve modele mobitela)
morati ćeš ručno podesiti postavke.
jer sigurno nemaju postavke za taj model.
a inače hrvatska nedaje atest za kineske mobitele, zato ih i nema
za kupiti osim preko oglasnika. jer inače da je hrvatska odobrila atest
već bi ih bilo na tone u dučanima i to po 500-1200kn jer bi se na tone uvozilo.
Uspio sam ručno podesiti i mms i gprs jer definitivno tih podesavanja nema nigdje.Malo sam se igrao i poslo mi je za rukom.Pitanje je i kako se uistinu zove ovo cudo ali telefon je dobar i stvarno radi solidno.Doduse,do kada...ha,ha..
Hvala u svakom slucaju!
vjerujem da si ga jeftino nabavio pa i nece biti velika steta ako rikne za godinu dana.
odakle ti taj model..lol..
je li to mob.ak je nazovi operatera neka ti posalju te postavke
Zadnji uredio Jamal : 13-09-2007 u 19:20
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Jel to ovo...?
![]()
Ne,to je ovo..![]()
Operateri naravno nikad nisu culi za ovo a naletio sam sasvim slucajno na njega kod nekih likova koji putuju u Kinu i donose svakakve ludosti.Vepar je u pravu,bio je pravo jeftin pa koliko god da traje,dobro je..
Kolko je to pravo jeftin? Jel znas kak se to kupuje u kini? Neke pretplate, ili?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Pojma nemam na koji nacin oni to nabavljaju.Cuo sam da takve proizvode kupuju naveliko,cak da je brodski kontejner jedinica mjere.Ja sam ga u Sarajevu platio 350KM.Mozda bi bilo pametno malo sacekati jer sam vidio dosta novih modela(tipa Nokia N95,fantasticna kopija,takodje dual sim..)
oko 1400kn.
ne vrijedi ni toliko bas zbog nemogucnosti servisiranja.
mislim da če ih biti još jeftinije,ovo je početak,sad mislie privuči korisnike na šemu dual sima,trebali bi pričekat mislim da je realna cijena za takve uređaje 100 - 150 eura,za nekoliko mjeseci bit če ih po 100 eura kolko god hočeš i to novih,kad kopija n95 bude 100 eura ja ga definitivno uzimam a da nepričam kad dođe kopija iphone,bit čemo svi coool,živjela kina
Ne znam,mislim da to nije skupo sobzirom na mogucnosti.A sigurno ce biti jeftiniji jer tih kopija ce biti sve vise.Recimo,N95 je nekih 80$,naravno u Shangaju,samo treba naci prave ljude..He,he.Sto se tice servisiranja,NE postoji ovlasteni servis(u ciju strucnost itekako sumnjam kad je bilo koji proizvodjac u pitanju, jer imam nezgodno iskustvo) ali postoji "kucna radinost" i ljudi koji prave bukvalno sve pa se ne plasim...
Zivjela Kina!!!
imam i ja isti telefon i pravo je dobar
samo jos da nadjem neki software za ovaj telefon i sve ce biti OK
ako ko zna gdje se moze skinuti ili kupiti na internetu neka posalje ili stavi link
hvala
Evo ako ce nekome pomoci u Srbiji (Apatin) ima firma koja uvozi mobitele iz Kine.
Izgleda ne nemaju web stranicu ali evo adrese:
MMZ Empire doo
Prvomajska 18, Apatin
telefoni: 064-5500351, 063-8252414, 062-305-333
A ovdje je mali test na PC-magazinu u Srbiji (hvala na linku Chief_Wolfinjo)
http://www.pcmagazin.co.yu/2007/09/1...nas-cect-v200/
pa naravno da neces,ali lokalni majstori bez problema popravljaju Nokije i Samsunge,a ko ce popraviti kineski mob?!
sad je bolja situacija jer neke trgovine daju garancije.
Bookmarks