Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Registered User
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kamera za do 5 tisuća kuna

Pozdrav!

Kupujem kameru za nekih cca 4-5 tisuća kuna. Najviše me privlači Panasonic NV-GS300, no čujem kako se uskoro povlači s tržišta pa ne znam jel se isplati kupovati. Da li da ju uzmem ili bi preporučili nešto drugo? Inače, najvažnija mi je kvaliteta slike, sve ostale džidžemidže su manje važne. A nekako sam nepovjerljiv prema Sonyjevim proizvodima. Prijedlozi?

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao teletina Pregledaj post
    Pozdrav!

Kupujem kameru za nekih cca 4-5 tisuća kuna. Najviše me privlači Panasonic NV-GS300, no čujem kako se uskoro povlači s tržišta pa ne znam jel se isplati kupovati. Da li da ju uzmem ili bi preporučili nešto drugo? Inače, najvažnija mi je kvaliteta slike, sve ostale džidžemidže su manje važne. A nekako sam nepovjerljiv prema Sonyjevim proizvodima. Prijedlozi?
    Bila bi vrlo isplativa kupnja, pogtovo kada bi se nasla na nekoj akciji, pogotovo zato jer se radi o modelu koji je na zalasku.

Bez obzira na gore navedeno zelim skrenuti paznju da cinjenica da li je neki komat tehnike pred povlacenjem ili nije ne odredjuje nuzno i njegovu kvalitetu. Neki foto aparati i kamere su vec davno povuceni pa brisu pod sa nekim recentnijim modelima.

Pored navedenoga vjecno je moguce cejati taj "novi model". Elektronika je vec davnih dana usla u masovnu proizvodnju, a marketing radi hiperprodukciju, modela i vise no sto razvoj tehnike doista prati. Tako da kod nekih stvari ne valja pratiti najrecentnije izlaske, uostalom nove serije su uvijek u najavi i uvijek dolaze, tako da novi i bolji proizvod mozes cekati dovijeka. Ispravno je da procjenis svoje potrebe i zahtjeve i u danom trenutku kada zelis kupiti odredjeni komad elektronike, kupis ono sto ce ih zadovoljiti.

Za kvalitetu slike na video kameri upoce ne igra ulogu to sto je navedena kamera probdjela vec neko vrijeme na trzistu i cesto je kupnja ovakvih uredjaja na zalasku i najpovoljnije, jer su cesto u povoljnim ponudama.

Osobno imao sam prilike oprobati i vidjeti video snimljen sa nesto novijim modelom VDR D300, koji snima na DVD medij i slika je izvrsna (mislim da ta kamera koristi jednake CCD - ove kao i ova koju ti namjeravas kupiti). Sto se samih opcija uredjaja tice...nisam preveliki majstor da o tome sudim, ali meni se cinila OK!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-Mobile VPN ponuda uređaja
    By therrlu in forum T - Mobile
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 25-10-2007, 12:38
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  3. Par pametnih savjeta ili kako odabrati "pravi" digitalni fotoaparat
    By Bimbi in forum Digitalna Fotografija & Video
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-05-2005, 18:07