Uspio sam skinuti "PST 7_2_5" (nemam pojma ako je to uopće najnovija verzija) zato jer mi se sa "7_1_1" javljala greška u stilu da program radi samo na "Service Pack 1". Zajedno sa PST-om arhivirano dobio sam "pst_uni_patch". Prebacim ja to u C:\ProgramFiles\Motorola\PST, pokrenem taj patch od 50-60 KB i stišćem next. Pojavi se par novih fajlova u folderu i to je to sa instalacijom samog programa. Priključim v360v na kabel pa u USB i podignem PST. Pojavi mi se mali prozor u kojem piše nešto u stilu "Establishing - Connecting to Motorola... (nisam siguran)", prođe par sekundi, prozor nestane i otvori mi se PST u kojem je samo bijela prazna podloga! Pročitao sam i u Stickyju da bi se trebao pojaviti prozor u kojem bi ja trebao odabrati folder gdje je smješten PST kako bi izvukao drivere, ali ni to se ne desi! Šta mi je sada činiti?!?!

P.S. Ne znam jel ima ikakve veze, imam XP Pro SP2. Na mobitelu pod karticom "Povezivanje", zatim "USB Postavke" Uobičajena veza je Memorijska kartica a ne Data/Fax, ako to uopće ima ikakve veze...

Hvala puno!!!