To ovisi o operateru i mislim da nasi to ne podrzavaju...
Da li je tko kada koristio to?
Da li radi?
Kako ga podesiti?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
To ovisi o operateru i mislim da nasi to ne podrzavaju...
PUSH-TO-TALK, jel? Nisam posve siguran ali mislim da t-mobile samo to podrzava...ako...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Tako nešto sam i ja pretpostavljao.
Probaj trznut na telefon sluzbu za korisnike u t-mobileu i oni ce ti najbolje reci...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne podrzava niti jedan operater u RH
Tko rano rani, zajebo je pjetla
da vidim jesam ja dobro skuzila taj push to talk...to je neka shema da ti mob radi kao walkie talkie ili???
....Tab Maniac.....
Da,dva ili više mobitela se poveže u grupu,i kad neki član želi nešto reći,samo stisne PTT gumb i kaže. Nešto kao konferencijski poziv,ali plaćaš samo kad ti nešto govoriš.
Koliko sam čuo,u HR još nije podržano
To je fora stvar samo sto nasi naravno ne podrzavaju i nece dok god nebude obracun po svakoj sekundi razgovora... Tak mozes cijeli dogovor izmedu npr. troje ljudi obavit za par sekundi svacijeg troska!
...inače, PTT koristi GPRS/EDGE za prijenos podataka...tako da vjerujem da se još dugo neće isplatit - a naši nikako da uvedu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Iskreno, po meni je glupo kao prvo što to ovisi o operateru, a drugo što se još mora plaćati, koja je svrha onda takve opcije?..
Znam znam, onda se nitko ne razgovarao..i oni imaju velike gubitke.
Neka se ograniči takav signal, šta ja znam, na radijus od 1-2km, i to je to..
Gledam ove blesave Amerikance, koliko god ih mi ne volimo, svaki njihov mobitel ima tu opciju, pa čak i oni koji su na našem tržištu.
Kad ćemo se malo pomaknuti sa tim dodatnim uslugama, to sam bog pita..
Uglavnom, da se vratim temi, zvao jučer, ženksa meni lijepi odj*** i to je to, ono više sreće drugi put
Bookmarks