može u novinama, tj. oglasniku![]()
Može li se još di nabavit ovi legendarni model ericssona?
može u novinama, tj. oglasniku![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Imam ja jednoga u ladici, prilicno ocuvanog, dodatna baterija koja drzi 8 dana, te handsfree s FM radiom... Koliko vrijedi uopce tako nesto?
¸150 - 200 kn. Ako prodaješ, javi.
ima ih cesto u onim ducanima s rabljenim mobitelima, npr tu u zg KOA mobiteli, znaju bit po 200 kn i dobis garanciju.
pogledam dok budem blizu.
u samom početku je koštao 6200kn
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Meni je prik bija proda motor da ga kupi! Zamisli
jesi probao zvat ovo
http://kupiprodaj.net/index.php?a=2&b=68732
i ovo
T28, uščuvan, ispravan, preklopni
Cijena: 150 Kn
Telefon: 091/9442-428 od 26.11.
Zadnji uredio kakosamlegenda : 09-01-2007 u 01:25
hehe..ovo me nasmijalo...cudno je to al i ja sam ga jako zelio tih dana kad je izasao, a ono stara ga uzela i nije mi htjela dat,popi**io sam,nakon duzeg vremena sam uzeo nesto drugo...samo me nesto cudi,taj kad sam probao davnih dana izgledao mi ok,ekran mi uopce nije smetao onako malen,cak sam mislio da onaj klipic sa strane fakat pomaze za poruke i cudio se kako brzo mogu s jednim klikom slova f,o stavljat...a poslije ne vjerujem da sam uopce to zelio,tako spor mobitel nikad u zivotu nisam vidio...ekran je tako mal da je to smjesno,danas mobiteli vanjski ekran imaju ko 5onih...a poruku uza bilo pisat,sporo sporo.. ne kuzim kak mi se cinio brzi prije..valjda sam pao na sarm i bateriju...al sto je da je,bio je pila u svoje vrijeme... po mojem misljenju puno veca atrakcija nego sad recimo 8800 il tak nesto jer sad je ogromna konkurencija a t28s je tanak mobitel![]()
bio nekad oglas...
sjecam se da je kostao 5200kn i bio je najbolji mobitel tog vremena s obzirom i za danasnje pojmove tako malene dimenzije,masu i litij polimer bateriju.
o da.. kako su mi sline curile u ono vrijeme kad bi ga vidio negdje..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
imam ga doma u solidnom stanju ali mi je od neupotrebe zamro, brijem si da je baterija riknula. A ona original torbica za pojas od njega je zakon, sječam se da sam cijeli grad pretražio da to nađem. To su bila vremena, svega dva tri top modela, a danas neznaš kaj bi uzeo, onda sam samo u nedoumici joj trebo sam uzet ovaj jer ima ovo a onaj ono...
![]()
prije koliko godina je ovaj mobitel bio u prodaji
http://www.retrofone.com/product_inf...products_id=81
ako se nevaram prvi mobitel s symbianom za 400kn ga prodaju
- Red-Gsm.net -
Pise ti na www.retrophone.com:
Announced: 1999
Bookmarks