Nažalost to ti je u svim novinama slučaj. Ja sam vrlo nedavno imao vrlo neugodan napisu u Jutarnjem i u Večernjem, i urgirao sam odmah šaljući mail protesta da izvole ispravit krive navode. Ništa. Slao sam i drugi put, i opet ništa. Slao je i brat s druge strane, i oept ništa. Zvali smo, rekli su "a daa, oprostite, budemo objavili demant" - nikad ništa.
Totalni neprofesionalizam, amaterizam i neznanje najgore vrste, neproučavanje bilo kakvih činjenica. O današnjim novinarima samo najgore mogu reći. To danas svaka budala može postat novinar - svaka budala i JE novinar. Čak ni pismeni ne moraju biti, dovoljno je da su polupismeni. I lektori, koji bi navodno trebali pregledavati članke prije tiskanja, rade takve gluposti, budalaštine i nebuloze da ti pamet stane. Danas je doslovno PREMIJA ako pronađeš članak u kojem nema barem jedna gramatička greška. Užas nad užasima.
Nema nitko od njih veze s novinarima. Odnosno, da se ogradim od generalizacije (iako bi tu bila primjerena) - vrlo rijetke individue su oni pravi novinari.

Odgovori uz citat

Jedino subotom ujutro volim kupiti Jutarnji,nađe se zanimljivih članaka
ali ovoliko seksualnih tema i slika u dnevnim novinama je u najmanju ruku degutantno.

Bookmarks