Slučajno mi je kapnulo malo superljepila na stražnju masku 6280. Jel se može to nekako maknut? Radi se o žutom UHU. Plz help,ovo je katastrofa
Slučajno mi je kapnulo malo superljepila na stražnju masku 6280. Jel se može to nekako maknut? Radi se o žutom UHU. Plz help,ovo je katastrofa
jer vec primilo onu bijelu nijansu na plastici ? ako je , onda .... nista .
ako ti je nagrizlo masku onda sumljam da ceš to maknut,probaj sa acetonom ili možda da probaš sa kakvim finim brusnim papirom ako je tako loše
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ma neću sa brusnim,samo ću napraviti još više štete. Čitam na netu da se može otopiti u toploj vodi i sapunu,jel itko probao?
brusni nemoj nikako, ni onaj sa 240 granulacije, sigurno će se vidit. probaj samo aceton, i možda razređivač(ne nitro), al vrlo malo, nemoj sad razmazat masku, nego samo kapni da natopiš tu mrvicu.
OK,thx na savjetima,probat ću sutra. Ovo sa toplom vodom i sapunom mi se čini kao najbezbolnije rješenje,jel itko možda probao? Sutra ću probati s acetonom i razrjeđivačem,ali se bojim da mi ne nagrize masku
Bom Chicka WahWah
samo kapni ma ljepilo, posluži se nekom vatom ili nečim sličnim, aceton nije opasan za plastiku, razređivač je, al ako se i bude kontakta s plastikom, osmah briši mokrom vatom ili krpom i ne bi smjelo bit problema.
Neznam kakve su današnje maske al meni je aceton napravo fleke na 3310... Čistio sam ljepljive ostatke od nekog selotejpa, malo vate i acetona i ostala mi je ružna crta (kao da sam ga šmirglao sa vodobrusnim).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probao sam s acetonom (neki Nail Polish Remover). Nije ostavio tragove na plastici,ali je i ljepilo nažalost ostalo. Sad ne znam da li probati s razrjeđivačem, ne da mi se baš kupovati novu masku ali mi je ova mrljica nekako gadna za vidjeti
Sad, ovo će zvučati smiješno. Meni se jednom dogodilo da sam prsnuo Super Attack po jednom dijelu tipkovnice 6680 i to onaj dio s kromiranim tipkama. Uzeo sam BT dongle (onaj USB dio koji je dosta oštar) i s njime lagano strugao.
Pravo je čudo da sam ja to - skinuo. Samo lagano i puno vremena/strpljenja. Nije bilo niti ogrebotinice na kraju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mrljetina, bar preko pola tipke za uspostavu poziva. Mene je isto bilo strah, a onda pomislih kako gore od trenutog stanja ne može biti, pa se bacih na posao.
Mene isto iritiraju gluposti koje sam nanesem mobitelu...
Uglavnom, otada moj "dobri duh" je i taj BT USB...
Uglađevim rubovima nećeš ništa postići kao ni sa šibicom jer obuhvaća mali prostor.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nezgodna situacija
nemoj sa acetonom jer on ostavlja tragove na plastici !!!!!
nagriza, pogotovo alkoholni i u principu topi plastiku, no posto je kuciste od deblje, ostaviti ce mrlje...
ako je mrlja na poklopcu od baterije, i ako ti jako smeta, nabavi novi poklopac...
RoBee
Bookmarks