ima nade nađi kabel dca 140 i stavi novi firmvare 51 jer radi ko ura ako imaš 38 koji je spor i pun bugova ja sam stavio novi i dobio novi mob po brzini itd
prvo mi je par dana crkavao kad bi otvorio kalendar, pa bi bilo sve u redu kad bi ga ugasio i ponovno upaili... ali danas ne pomaze ni to. obrisalo se SVE.
ima li neka nada da se taj imenik negdje nalazi na njemu pa semoze iskopati ili sam gotov?
ne znam ni svoj kucni broj napamet, kamoli ostale!
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
ima nade nađi kabel dca 140 i stavi novi firmvare 51 jer radi ko ura ako imaš 38 koji je spor i pun bugova ja sam stavio novi i dobio novi mob po brzini itd
evo sad sam nosio na servis i kaze lik da nema nade.
ostavio sam da mi zamijene soft na mobu,l al nema tu bas neke pomoci.
prokleti benqsiemens.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
sorry baš mi je bed ako je pod gar traži novi .................budi uporan
Koliko sam ja skužio to je softwareski bug, pa kako onda nema nade?!![]()
Opiši malo simptome, jeli ti se baš ugasi ili samo malo zablokira, pa ne želi da otvori neku opciju...
Ako ti je ovo sa zamrzavanjem onda će ti to sigurno riješit u servisu.
znas ono kad u kalendaru samo dodjes na neki datum, pa ti ispod pise sto se dogadja na taj datum bez da moras otvarati dan?
e, pa prije par dana mi je to pocelo crkavat... samo bi mi nestale biljeske, sastanci i imenik kad bi pokusao otvoriti neki dan u kojem imam termin.
al kad bi resetirao mob, sve bi mi se pojavilo.... sve do danas oko podne.
jednostavno mi je nestao imenik, biljeske... sve osim poruka i multimedije.
lik u servisu mi je rekao da nema nade za spasavanje podataka, da stavim stari backup.
ajd, nije tolka steta biljeski i termina, ali sam u imeniku imao nekoliko vaznih brojeva koje sada ne mogu nikako nabaviti...
e da, bio je softver 38 i izgubio sam garanciju kada sam ga dekodirao![]()
![]()
Ti si mislio da nema nade za podatke, sorry ja sam mislio da misliš na mobitel.
Ipak izgleda da ćeš teško povratit te podatke.
Moja greška...
moj savjet vam je da napravite update na ver51 jer te greske cete primjetit nakon nesto duze rada sa mob. problem su video clipovi, snimanje i reprodukcija videa, pohrana video snimki, duzina snimanja, rad (brzina) s menijem, porukama i pregledom slika i datoteka na kartici, rijetko kad ali i blokiranje uredaja.... uglavnom hrpa velikih i malih bugova je ispravljena u 51
computer freak
Dvije stvari zapamti, pametni rade backup podataka.
I koristi usluge samo provjerenih servisa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisu mi nist naplatili na kraju... al nisu nist ni napravili
imam opet soft ver 38.
zasad radi.
Bookmarks