Tema sve govori..pa mašti na volju
Tema sve govori..pa mašti na volju
Pa ja vec kupio... Knjigu Harry Potter i nekog medu u casi...
(cura je fan harry-ja, a vec sam joj dao poklon, a i ona meni zato sto se vjerojatno necemo vidjeti u srijedu)
Ja sam dobio nekog plisanog zabca koji pjeva i vrti glavom, poprilicno zanimljivo...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ma meni je, a i njoj dobro, nekad super, nekad ne tako dobro, al ide, sve u svemu moze proci... Da nam nije dobro i da se neka ne posvadjamo, ne bi to funkcioniralo, doza svadje u vezi uvijek dobro dodje...
Kaze da joj kao glumac i nije nesto posebno, sto ne znaci da nekoj drugoj on nije presladak... (da si mozda kao Johnny Depp, to bi bila druga prica)... SALA...![]()
Nice...vi to malo ubrzali..
ja kupio parferm... nekakav E SPIRIT il tak neš... preporučila teta iz dućana (koja je usput bila jako dobra) jel sam ja mutav za takve stvari
Majka svojoj kćeri: "Ak nisi do 17h u krevetu, dođi doma."
Dobro da ga nisi poklonio teti
Ne vjerujem da cu kupovati nekome nesto, eventualno dragoj neku sitnicu radi paznje...
Mislim da je valentinovo postalo previse komercijalizirano i da je to samo jos jedan od nacina da trgovci namaknu lovicu...
Smatram da se ljubav moze iskazati na jako puno nacina i da zaista nema potrebe za ovakvim necim..
Eventualno neka gesta, a da sad idem kupovati neke bijesne poklone, to definitivno ne!
Zadnji uredio wildbabe : 13-02-2007 u 11:11
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ništa.
Mi si ne kupujemo za Valentinovo.
Radje odemo u kino ili kazalište, veceru i sl.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Prava cura koja stvarno voli svog dečka je najsretnija kad je on sretan. Zato on, da bi nju napravio najsretnijom, mora SEBI kupit nešto. Onda je on sretan jer si je kupio nešto, a ona je najsretnija zato što je on sretan.
Tako da si ja razmišljam da poklonim gume za auto ili godišnju kartu za striptease club![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
neki mali znakic paznje ce sigurno dobitidovoljno je sto ima mene
![]()
ne znam valentinovo mene nekak asocira na skromnu romantiku pa ce definitivno bit neka sitnica u pitanju a koja, znat cu kad ju nadem il osmislim nest kreativno, volim bit origigi![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ma poklon nije ni bitan, bitno je ono sto ti pokazes osjecajima i svojim ponasanjem kroz cijelu godinu (ili koliko ste vec zajedno) toj osobi (po mogucnosti onoj do koje ti je stalo)...
@ivstojic - pa jesmo malo pozurili, kad je vec cijeli vikend kod mene, zasto joj ne bih onda sad dao poklon, a vjerojatno ju necu moci vidjeti za taj dan...
Ajde usput jedno pitanje...
Koliko ste dugo u vezi...
Ja sam u vezi - sad ce 21.02. biti 3 godine i 5 mjeseci...
Valentinovo suck...toliko je iskomercijalizirano da mi se riga od valentinova.
Slusam radio danas s posla i na posao:
...kupite parfeme, samo za valentinovo u nisim parfumerijama kupci iznad 350 kn dobivaju Milka Love praline...za najromanticnije valentinovo...
...neka valentinovo bude najromanticnije i najljepse do sada, u Galant restoranu...
...valentinovo u McDonaldsu...
Samo sto javni WC - i ne nude ekstra ponudu za valentinovo...
...fuj gadi mi se...
Idem u meksicki restoran sa dragom vise zato jer oboje volimo to jesti i tamo cesto svracamo, pa je ovo zgodna isprika za dobro se naklopati, i zato jer tamo svracamo vec godinama, iako kad cujem sve ovo gore najradje bi otisao neki drugi dan.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
... da istina ubise me s reklamama. Napisala sam pjesmu...najiskrenije od mene---![]()
Ja otvorio temu i zbriso' na nogać.Nisam baš u toku..ali se ne slažem s tobom.Nisu bitne godine(nemojte ovo doslovce),ako je s nekim do koga mu je stalo i ako je ta cura o.k.zašto ne?Vrijeme je samo neko jadno mjerilo.Dok je lijepo i ide nije važno da li je to mjesec,godina,3 ili 5.
sve je to ok stari moj, al sam ja mišljenja da u tim(našim godinama) prvo treba malo skupit iskustva i vidjet kakav si sam i kakvi ti ljudi pašu...
ne velim ja sad naprimjer da ti prva cura netreba bit i zadnja, znaju se i takve stvari dogodit...al onda ti cijeli život bude na pameti -->što bi bilo kad bi bilo...-barem sam ja takav
Majka svojoj kćeri: "Ak nisi do 17h u krevetu, dođi doma."
e vidis...tu se ne slazem s tobom...ja sam sa 16 godina imala prvu ozbiljnu vezu...nazalost, bili smo skupa 6mjali samo zato sto nismo bili iz istih gradova...i dan danas znam zazalit sto nismo nekako nasli nacin da ostanemo zajedno...u subotu sam ga vidla na svadbi,s familijom...zenom i curicom...i mogu reci da sam bila malo ljubomorna...jer je to moglo biti nase...
i smatram da se prvi najvise vole...ne mislim na prvi u sexu,nego opcenito...tako i on meni...
i smatram da ne treba probat desetoricu da bi kasnije mogao reci da si prozivio...a najgori su mi razlozi za prekid "moram se malo izivit..."...tada bi ga jednostavno mogla ubiti![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Skupit iskustva?! (ak toga nemam, onda nemam nista)... Bio sam lud glup i mlad kad sam poceo izvoditi gluposti, bio sa svakakvim curama (podosta njih, sto nije cesto pohvalno) i skoro sve probao, al dodjes do jednog trenutka kad ti se netko toliko svidi, ne samo fizicki, da bi jednostavno proveo cijeli zivot s tom osobom...
Ja sam vidio sta bi bilo kad bi bilo, ni ja ne volim onu foru, prvi i zadnji ili prva i zadnja, to je dosta cesto nije ono pravo... Ali ako se to dogodi taj prvi put, ne treba zbog neke gluposti sve to odbaciti...
jest da je to sve iskomercijalizirano... i nemora se poklanjat skupe poklone, ko kaze.. ali opet nemozes bas nista, kao da je sasvim obican dan. barem bombonjera i cvijet, to nece toliko utjecati na dzep, a donjet ce radost curi i osmjeh na tvom licu kad vidis njen osmijeh
let there be love...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks