I meni povremeno šteka zadnjih par dana, a sličan slučaj je i na forum.hr.
Ima dobrih 7 dana da mi Njuškalo šteka. Zna se nekada spojiti, ali dalje niti makac.
Jesu dali kakvu obavijest? Rade na 10% kapaciteta, što već?
To mi je jedina stranica koja mi pravi probleme za sada pa pretpostavljam da nije do mog laptopa ili interneta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I meni povremeno šteka zadnjih par dana, a sličan slučaj je i na forum.hr.
Forum.hr bar ne šteka noću ili rano ujutro, kada je smanjen promet. Njuškalo opasno šteka u bilo koje doba.
U Mobisu!
Ne šteka ti Njuškalo nego tona reklama koja se nalazi gore. Probaj to blokirati hosts fileom ili nekim browser add-onom i prodisat će.
Imam već Ad blocker. Ne znam.
U Mobisu!
Kod mene radi bez problema, a koristim ga skoro svaki dan i na mobu i na PC-u. Ni ne sjećam se kada je posljednji puta bio nedostupan.
Njuškalo se kod mene ponaša "štucavo" kod skloranja , reklame s strane titraju , isto mi se događa i na stranici www.dnevnik.hr . Najprije sam mislio da nešto ne valja kod mene , ali ipak je problem s previše reklama koje su aktivne . Ponekad se teško prebacuje s stranice na stranicu . Računalo imam stolno s vrhunskim karakteristikama i grafičku karticu s 2 GB memorije .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Koristim Adblock, no i ja sam primjetio da Njuškalo šteka, pogotovo navečer. Napravio sam resert routera, sada mi radi kako treba, vidjet ćemo hoće li ponovo štekati. Spojen sam preko HTa VDSL.
Bookmarks