Supac, znaci mogu vratit softver za svrhu garancije. Da li si mozda imao otkljucan mobitel, ili? (pitam da znam da li ce ga ponovno zakljucat ako se vraca vodafoneov softver gore).
evo neznam jel neko ovo vec pisao ali napisat cu,
flesirao sam na moj K750i Vodafon samo MAIN od W800 i uspio sam vratiti na staro totalno isto kao sato je bilo (i ikone) to sam napravio tako sto samo nadogradio softwer preko programa koji se skine na SE-ove stranice, jos neznam oce moci ako se fleira i FS bojim se da nece
Supac, znaci mogu vratit softver za svrhu garancije. Da li si mozda imao otkljucan mobitel, ili? (pitam da znam da li ce ga ponovno zakljucat ako se vraca vodafoneov softver gore).
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...zato+samo+main
nece,provjerenoneznam oce moci ako se fleira i FS bojim se da nece
Meni se vratio na vodafone, a bio sam flashao i main i sistem i customize napravio!
ja sam imao r1ca021vodafone flasho sam sa r1ca021 softom sa TopSony i kad sam upalio mob dobio sam funkciju playNow,oslobodila mi se ona tipka za internet
sad tamo imam precace
Čisti sam stavio.
meni kad odel >*<<*<* i model info pise K750i a skroz mi se sve promjenilo nemem nista od vipa i od vodafonam i akda odem na nadogradnju softa pita da nadogradi K750i VF3 jamislim a kad ga nadogradim vrati se na staro a stavljo sam i FS i main i costom.![]()
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
ne moze ako flashas samo main(pa dobijes walkman,al komp ga prepoznaje ko k750) procitaj jos jednom
Bookmarks