kupi nekog Pioneera ili Panasonica. Svi novi playeri čitaju sve formate (divx...) i sve medije, tu nema straha.
Preporuka je Pioneer zbog najboljeg snalaženja sa malo štećenim medijima (ogrebotine itd.), a i izgledom je najljepši
Evo ovako. razmisljao sam o kupnji DVD kucnog kina. malo sam bio po trgovinama i bez razmisljanja uzeo neko Quadro kucno kino za 500 kn. Naravno skart, zablokira mi se na radio stanicama nekad, ne mogu ga ugasiti preko daljinskog, nego se gasi na uredaju, neke filmove ne cita.....
Otisao danas u trgovinu i kazu da mogu zamijeniti za nesto drugo. Imaju neka 2 sonyeva modela po 1200 kn i jedan panasonic
sonyevi su:
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....%26+DVD+Player
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....%26+DVD+Player
sad, jel to cita sve dvd-e, bez obzira na regije i dali cita pitatske filmove koje si presnimim iz videoteke??? Nesto sam cuo da sony bas ne zeli citati piratske filmove.
iPhone 5s 16 GB
kupi nekog Pioneera ili Panasonica. Svi novi playeri čitaju sve formate (divx...) i sve medije, tu nema straha.
Preporuka je Pioneer zbog najboljeg snalaženja sa malo štećenim medijima (ogrebotine itd.), a i izgledom je najljepši
Problem je sto u toj trgovini nema pioneera. imaju Sony, Panasonic, Quadro, Philips i vivax. pa od tih marki bih trebao nesto onda uzeti. ali najvise mi za oko zapeo sony
iPhone 5s 16 GB
Imam ja ovaj DZ110 i dosad su mi svi DVDi (original i preprzeni) radili,ali koji god divx uzmem od nekoga da pogledam javlja mi neki error i nece ga citat,al kad taj isti film na kompu ponovo pretvorim u divx i sprzim onda mi normalno radi.
Kupi LG iz ve-mil-a, ja ga imam i meni je super dobar... 220w, opici dovoljno da ne cujes nista iz drugih soba, ili da se ne cuje nista iz tvoje sobe... Cita ko lud... meni je odlican... a sto je najjace, jedan je od dvd-a s najmanjim dimenzijama koje sam ja gledao... (Moj je prvi, razlika je minimalna)
LG LH-T250SC, 5x30W+70W, DivX, MP3, RDS, crni zvucnici 869,18 kn
LG LH-T255SD, 5x30W+70W, DivX, MP3, RDS, crni zvucnici 874,00 kn
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
znam, ali napisao sam da je problem sto ne vracaju novce i mogu uzeti samo kucna kina marki koje sam neveo u 3 postu. Gledao sam i ja taj LG t250sc i sad se kajem sto njega nisam uzeo.
iPhone 5s 16 GB
ja imam sony kućno kino-5x100 i sub 150w...sve imam doma kod kuće sony,nemreš fulat,a što se tiće kućnog kina,vrhunsko je,je da je bilo oko 3 k kuna,ali vrijedi svaka lipe...nemoj na tome štediti...
Pa nisam gledo neke sto su bili bas jako izgrebani,al ove sto sam gledo vecina su bili onak malo izgrebani i svi su radili.
@ smogovac
imam i ja vecinu doma sony, ali mislio sam, ajde proci jeftinije, ne moze biti toliko lose. a na kraju se ispostavilo da je. Mozda Quadro pravi dobre TV (nemam ih, a tako pricaju) ali kucna kina su za -1.
Odluka definitivno pada na Sony. Samo, koje su razlike u ova dva kucna kina sto sam dao link na pocetku threada? Vidim u snazi zvucnika i cemu jos?
@ dic
a valjda ce raditi, jel dosta filmova koje podignem u videoteci bude dosta izgrebano
iPhone 5s 16 GB
daj frende, o ovom DZ10 modelu nemoj ni razmišljati, to je najgore kućno kino što postoji...pa jesi li vidio koliki su zvučnici, ha ha veličine mobitela.
Ako baš moraš uzeti nešto od ovog dvoje uzmi DZ110.
P.S. uzmi Panasonic
cek, zasto mislis da ne valja? jel uredaj ili zvucnici. ne trebaju mi neki jaki zvucnici jel imam malu sobu. zelim samo da mi uredaj valja
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks