a covjek ima novaca i gotovo,mislim da se nije djiberio kad je isplacivo
Tako je barem učinio Bill Gates, koji, za razliku od većine nas, ima dovoljno novaca da učini takvo što. Kako bi osigurao mir i tišinu na svojem imanju pored jezera Washington, nedaleko od Seattlea, Bill je jednostavno pokupovao sva okolna imanja
Kućerak u kojem živi Bill Gates sa suprugom
Riječ je o ni više ni manje nego o 11 imanja, koja su stvorila dobru zaštitu od neželjenih gostiju oko imanja Gatesovih. Navodno su Bill i njegova žena vrlo pažljivi kad je riječ o privatnosti, pa je stoga opravdano pretpostaviti da Billa ne zanimaju sama imanja već ljudi koji žive u njima – to jest, kako ih se riješiti.
Ipak, nije riječ o mizantropiji – kuće koje su Gatesovi pokupovali ne zjape prazne, već je Bill u njih 'naselio' neke svoje suradnike iz Microsofta, stvarajući tako microsoftovsku barijeru između sebe i svijeta. Čudno, ako nas pitate. Bit će da su ljudi koji rade u Microsoftu prezaposleni gledanjem u ekran da bi stvarali bilo kakvu buku. Inače, ovo nije prvi put da je Bill Gates skrenuo pažnju na sebe ovakvim potezima - naime, pred koju godinu 'deložirao' je 4.000 gusaka koje su mu prljale posjed, preselivši ih u drugo područje.
a covjek ima novaca i gotovo,mislim da se nije djiberio kad je isplacivo
koja preserancija......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma svaka mu čast, možete srat po njemu kolko hoćete, al SVAKA MU ČAST! Ja se divim tomu što je on postigao iz ničega, šteta kaj ste vi hrvati tak zavisni...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jaooooooooooo...... pa dobro, neka mu je svaka čast.... ali tjerat susjede od sebe..........
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa kaj mislis da ih je tjero, pa dao im je takvu lovu da oni nikada nece pozaliti sto su to prodali, i ti bi tako nesto napravio da imas tolko para
....da coma ,sigurno su susedi bili sirotinja.......
...pa ak' možeš zgovnat' 80 miljuna dolara na izgradnju kuće što ti je odvojit' 20-tak na okolne...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nikad dosta novacaPoslao: tomo
....da coma ,sigurno su susedi bili sirotinja.......
I ja sam uvijek htio imat firewall u ril lajfu![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
a ja bi htio pojest čevape!
Jednom od nas dvojice se želja može ostvarit za 20 kuna![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Poslao: Ch3lawy
...ti si cjeli firewall za žene.....![]()
Možda se zato toliko pale na mene...ko bi ga znao?![]()
...ništ' - kupi kantu benzina i šibice te si stvori vatrozid...Poslao: Ch3lawy
![]()
Onda će mi ljudi govorit "You're hot!"![]()
više mislim da buju govorili: "You're reš!"![]()
Bill ima ženu?![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
...da radi na W XP operativnom bez zakrpa...![]()
Ja bi ženu sa shut down opcijom![]()
...ja sam čuo samo za one s redirect opcijom kao u stilu daš joj kreditnu karticu i redirektiraš je u šoping i mir nema zvoncanja i frke (naravno za ovu opciju trebaš biti makar sedmerostruki dobitnik na lotu po 18 milja kuna)...![]()
Ma ja sam seljo meni je dosta da ima kabel koji mogu iščupat![]()
...ma ne jedino možeš kupit' kabel s kojim je možeš povezat' s gredom ili utičnicom ali ti to poslije oduzme dosta vremena...![]()
zavezes je ljepljivom trakom
Bookmarks