Baš niko ne zna???....... A baš bi htio promijenit taj menu........
Pozdrav,novi sam na forumu pa molim pomoć.....jučer sam si kupio Samsung SGH-E370......i ima onaj užasan meni T-mobilea,ajd da sam još na T-mobileu bi bilo Ok,al nisam......pa bih vas htio pitat jel ima na Internetu za skinit nešt pa da stavim na mob ili moram nosit tam kod onih sto rade na crnjak?????? Hvala.....
Pozdrav
Baš niko ne zna???....... A baš bi htio promijenit taj menu........
a hebemu.....kak mi je gadan taj od T-mobilea menu.......i te njihove......jojjjjjj.........
cek, imas t mobov meni (odnosno, mob je brendiran na t mobile), ali ne koristis t mobile? dakle, mob je dekodiran??
tog t mobile menija mozes se rijesiti jedino nadogradnjom novog, originalnog samsungovog softvera.
a to cisto sumnjam da si u mogucnosti sam napraviti, i sumnjam da ces naci igdje na internetu.
ja sam davno istu stvar htjela napraviti sa e330, pa me ekipa slala ili u srvis, ili na crnjaka..
moja preporuka, posto zakljucujem da je mob vec dekodiran, nosi ga tamo gdje su ga dekodirali i pitaj njih dal ti mogu bubnit gore novi softver..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Baš tako kao što si rekla........Znači da ga odnesem da mi na crnjak ili u servisu to naprave.......A jel znaš kolko otprilike će me to izać????????? ili možda neko drugi zna.........
U Zg 50-60kn, neznam dal je kod tebe u Os sta skuplje.
Ok.....hvala......
Bookmarks