A jesu stoka... samo za nove. Jadni vipovi korisnici...Izvorno postao jay
izvor: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=377794Svim novim Vipme korisnicima koji u promotivnom razdoblju od 12. do 31.12.2006. aktiviraju svoj Vipme račun i pošalju SMS sadržaja FREE SMS na broj 775, Vip daruje besplatne SMS poruke kroz cijelu godinu!
Ponuda uključuje 3600 besplatnih SMS poruka tj. 300 besplatnih SMS poruka mjesečno kroz 12 mjeseci.
Aktivirajte Vipme račun, pošaljite SMS na 775 i u roku 24 sata dobit ćete SMS obavijest o dodijeli besplatnih SMS poruka na vaš Vipme račun, koje odmah možete početi koristiti. Provedite ove blagdane besplatno šireći božićno veselje!
pravila promocije: http://www.vipnet.hr/cw/redirect?typ...rigidc=9072104
A jesu stoka... samo za nove. Jadni vipovi korisnici...Izvorno postao jay
Ne spominje se u pravilima, a dal u nove spadaju i oni koji pređu kod njih sa brojem?
EDIT: Tapija je ovo s bonovima, moraš nadoplatiti najmanje jednom račun između dvije dodjele besplatnih poruka.. Ništa posebno![]()
Zadnji uredio xlr : 12-12-2006 u 20:05
Možda se ovo "kroz cijelu godinu" odnosi na 2006.?![]()
Akcija traje do kraja 2006, a vrijedi 12 mjeseci od datuma aktivacije.Izvorno postao mm22
Jel to samo za poruke unutar vip mreze?
Ne, za sve mreže.
Jako dobro, isplati se uzeti jos jedan vip broj.Izvorno postao konan1
pitanje:
imam jednu vip karticu, novu novcatu, jos je nisam ni odpakirao, nista..
A kupljena je prije... godinu, tak nest..
Dal ce takva raditi?? I ako bude radila, dal cu moc ovo iskoristit ??![]()
daIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
Bas razmisljam o tome da nabavim novi broj... mozda cak i u kompletu sa SE k310i
super sad ćemo još teže poslat sms od silnih novih korisnika![]()
Seriously?
konacno se je i VIP poceo trzati... sve ih vise hvalim, a do sada je bilo potpuno suprotno![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
odmah idem po novi broj.vip se opametio,a valjda ce i konkurencija.
znaci trebam svaki mjesec kupit bon od 35 barem...ha ne znam sad koliko je to dobro...
al ovako se ponuda cini izvrsna..mozd uzmem neki fon...ja bi ovaj sos punjac![]()
ma je divno se opametio..najvazniji su im novi korisnici a stare tko sljivi...hvataju nove a stare gube..najzalosnije sto ''novi'' vecinom koriste jos neki broj i ovo je usputni sa iskoristavanje besplatnih sms i frends broja..
slazem se sa tobom no svak akcija da se pristedi koja kuna s racuna je vrijedna i pohvalna trebali su se prije dosjetitiIzvorno postao jdabic1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasno daje bolje ista nego nista..ali po meni bi trebalo tako nesto ponuditi i postojecem korisniku i sve je super!!!Izvorno postao Hoc
Ha, to je i meni odmah palo na pametIzvorno postao outrageous
ali ne ide.. Kad ti istekne vrijeme bona (tih 10-15 dana) ne možeš više zvati ni slati poruke (tako bar piše na njihovoj stranici).
Istina, sad kako Unlimited odlazi treba naći nešto novo..Izvorno postao jdabic1
Zadnji uredio xlr : 14-12-2006 u 23:15
reklama je sasvim nešto drugo od ponude
...ali da se razumijemo svi su isti.
Koliko ja ovo razumijem, a mislim da razumijem, ako želite 30 dana slati 300 SMS poruka besplatno, morate obnoviti račun sa minimalno 50 kuna mjesečno, jer bon od 35 kuna ima trajanje 10 dana, da li sam u pravu?
Pozdrav, Đuka
prvi put ubacis 100kn, pa 4 mjeseca po 35 i onda opet 100 da produzis trajanje kartice...i opet onda mozes 4 mjeseca po 35..
ja baš i nisam siguran, jer ako ukucaš bon 35 kn, onda ti se poništava onih 6 mj. na bon od 100 kn
Ne poništava se!
I ja sam imao istu taktikudok sam imao njihovu karticu.
mislim ono.... šta da velim. Čim više novih korisnika a stare gube zbog UNLIMITED simpa tarife..... jer starima ne daju ništa....
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Bookmarks