Jel se anketa odnosi samo na SE pribor ili bilo koji?
Npr. ja imam Logitech BT slusalicu koju koristim sa SE-om.
Da li imate kakav pribor za vaš SE? Bluetooth slušalice, stalci,...
Ja imam zvučnike MDS-60 i preporučujem ih bilo kome tko voli slušati glazbu u društvu gdje nema struje![]()
Posluže dosta kad recimo idete negdje na put autobusom sa ekipom il tak na recimo školske izlete
Također imam i M2 od 1 GB i bluetooth slušalicu![]()
Zadnji uredio mbusic : 14-12-2006 u 13:14
Jel se anketa odnosi samo na SE pribor ili bilo koji?
Npr. ja imam Logitech BT slusalicu koju koristim sa SE-om.
Ja nemam ništa.Osim onih slušalica,,,o daaa sad sam se sjetio.Trebao sam pritisnut na slušalice
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
imam punjac![]()
![]()
Ja imam zvucnike i slušalice.
Bilo koji pribor koji je u paru sa SE-om, dakle i to spadaIzvorno postao ravilov
![]()
Usb kabel.....hehehehe![]()
Dajte ljudi šta morate zatrpavat ovakve teme glupostima tipa "imam punjač", "imam kabel
"
Koliko vidim ovaj topic je u tematskom dijelu i ima kakvu-takvu svrhu da se vidi što se najviše od pribora koristi.... Kao da je sad smiješno reći tu "imam punjač.."![]()
On-topic: Imam slušalice, HPM-80, iako ih rijetko koristim...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
imam slušalice i odnedavno i karticu od 2GB.
+autopunjač i ovcu koja visi s mobitela.![]()
Zadnji uredio nijala : 17-01-2007 u 19:21
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
slušalice , karticu i nadam se da fm emiter uskoro!
Imam HPM-70 slušalice(crne naravno), zvučnike za mob, kartica 1 GB
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
dvije manje kartice ,slusalice, usb kabel
http://www.dnif.de
Imam stalak,USB,MS Duo 64MB,uglavnom.
Imam slusalicu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja nemam - nishta od dodatnog pribora za svoj Z550
Istina, u planu je nabavka M2 kartice ali za moje potrebe bi mi previshe bila i ona od 256, a u trgovinama nalazim samo one od 512MB pa na vishe.
A u onim firmama koje i imaju kartice od 256MB - imaju ih na cjeniku dok je raspolozhivost jednaka nuli.
Ruku na srce, cijena M2 kartica naspram ostalih modela koji postoje na trzhishtu je - paprena. Prichekat chu neko vrijeme pa - mozhda cijene padnu.
dakle...
i meni dosadno pa sam poceo pimp my phone ko i svi ostali
k750,imam kabel,slusalice,zvucnike mps-60,karticu sony 1gb,vezicu za dlan da mi ne padne...sad imam u planu nabavit konvertor u 3.5mm,sos punjac il mozda jos jednu bateriju...kasnije dođe jos i bt slusalica,futrola...dobro sad sam pretjero..bolje da nis ne uzimam i prodam ovo i uzmem k800 bez opreme
![]()
bio nekad oglas...
m2 od 1GB i Logitech-ovu BT slušalicu
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Nakon više od mjesec dana testiranja, možemo zaključiti kako većina korisnika ima slušalice i dodatnu memorijsku karticu. Tek 5% korisnika nema nikakav dodatni pribor što ne znači da ga neće niti imati jer ga ipak neki od njih namjeravaju "nabaviti" u skoroj budućnosti![]()
danas kupio memory stick micro od 256 MB![]()
iPhone 5s 16 GB
Nemam više SE, ali sam za K800 imao memo karticu od 512MB... to je valjda prva stvar koju nabavim za novi mob (memo karticu)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sutra planiram kupiti futrolu, stalak, i mozda M2 karticu.
Btw, zanima me dal utjece magnet od original SE futrole na rad mobitela?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Slušalice i Memory Stck Pro Duo!
Bookmarks