Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia5000
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool X680 - brisanje brojeva sa SIM-a

Koristim dotični aparat i aparat je zbilja super ... Samo što sam već u par navrata primjetio da mi aparat ponekad obriše prva tri telefonska broja koji su po abecedi poredani na SIM kartici i da još nešto broj koji je memoriran na telefonu NE MOGU izbrisati mislim hoću ga obrisati i kao ono broj je obrisan a ubiti kad se vratim u imenik on je i dalje memoriran...PITANJE: Jeli tko primjetio na svom samsungu nešto slično? Kakva su vaša iskustva sa samsung servisom u Zagrebu? Vjerojatno mu treba promjeniti software... Zahvaljujem.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool slušaj šefe

= Citat = Izvorno postao snoopy_dc
    Koristim dotični aparat i aparat je zbilja super ... Samo što sam već u par navrata primjetio da mi aparat ponekad obriše prva tri telefonska broja koji su po abecedi poredani na SIM kartici i da još nešto broj koji je memoriran na telefonu NE MOGU izbrisati mislim hoću ga obrisati i kao ono broj je obrisan a ubiti kad se vratim u imenik on je i dalje memoriran...PITANJE: Jeli tko primjetio na svom samsungu nešto slično? Kakva su vaša iskustva sa samsung servisom u Zagrebu? Vjerojatno mu treba promjeniti software... Zahvaljujem.
    ovakva ti je stvar ja imam isto 680v takvo što nisam iskusio al sam čuo za to,moraš restartati mob i ponovo unjeti sve brojeve ili prebacit sa sim kartice...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    5.298
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.298, Nivo: 17
    Bodovi: 5.298, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao perica1111
    ovakva ti je stvar ja imam isto 680v takvo što nisam iskusio al sam čuo za to,moraš restartati mob i ponovo unjeti sve brojeve ili prebacit sa sim kartice...
    Bok perica ja imam isti aparat kao i ti pa ajde mi molim te pomogni oko prebacivanja igrica/aplikacija sa kompa ako si uspio. Ajde mi se javi na ICQ (273960914). Ili mi napisi koje kodove si koristio, ili mozda neki drugi nacin...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia5000
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool bok

ok zahvaljujem...ali sad je već malo kasno poslao sam ga na servis jer mi je pod garancijom pa ćemo da vidimo što će reći odnosno bolje rečeno izmisliti...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao snoopy_dc
    ok zahvaljujem...ali sad je već malo kasno poslao sam ga na servis jer mi je pod garancijom pa ćemo da vidimo što će reći odnosno bolje rečeno izmisliti...
    držim fige da bude sve kk pozzzz

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia5000
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    držim fige da bude sve kk pozzzz
    mislim da bude ok ipak je to europatrade a ne ko neki servis za primjerice motorolu,nadam se da je tako ...jer s motorolom sam imao gadnih problema više sa servisom nego sa samim aparatom

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia5000
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bok

Bok!

Hvala svima koji ste se javili na moj post i dali bilo kakav odgovor...jučer mi je stigao mobitel sa servisa...dijagnoza kao što sam i sam sumnjao "swupdate" drugim riječima software update....za sad je ok ne briše kontakte... na servisu je bio ukupno 8 radnih dana...više nego zadovoljan sam kako su brzo "popravili" ili bolje rečeno ispravili grešku... Lijep pozdrav.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odlično šefe pozzz. konačno i europatrade popravlja u roku mobitele

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao snoopy_dc Pregledaj post
    Bok!

Hvala svima koji ste se javili na moj post i dali bilo kakav odgovor...jučer mi je stigao mobitel sa servisa...dijagnoza kao što sam i sam sumnjao "swupdate" drugim riječima software update....za sad je ok ne briše kontakte... na servisu je bio ukupno 8 radnih dana...više nego zadovoljan sam kako su brzo "popravili" ili bolje rečeno ispravili grešku... Lijep pozdrav.
    Trebao si ovo brzo staviti u navodnike. Čitavih osam dana za obični software. Stvarno su brzi, nema šta.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia5000
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Machi Pregledaj post
    Trebao si ovo brzo staviti u navodnike. Čitavih osam dana za obični software. Stvarno su brzi, nema šta.
    za razliku od motorole koja je bila 4 mjeseca na servisu i da pritom nisi mogao dobiti nikog na telefon u servisu, i da poslali su mi natrag ko fol novi uređaj s istom greškom... tak da je ovo 8 dana u europatradeu milina....

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj je bio u servisu 5 dana..ista stvar swupdate..a on i dalje divlja..iz memorije telefona broj se može obrisat nakon 2 brisanja ?!??? a istovremeno se 'potajno' obriše i broj sa SIMa..poprlilčno sam ljut zbog nečije nesposobnosti..

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stare (prastare) Samsungove boljke - loš softver i kratkotrajna baterija, i vjerovatno ih neće ispravit nikad. Istina je da imaju lijep dizajn. I tu ćemo stati. Ostalo

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove