bs player te zivcira jer ga nemas strpljenja proucit.
u power dvd se nemogu ubacit titlovi, a za winamp postoji neki plug-in za titlove ali ne valja.
bs player ne samo sto je najbolji divx program nego nudi i puno opcija i postavka u vezi titlova.
Kako da ubacim tilove u wmp i power dvd. Probao sam sve tražio po stranicama proizvođača ali ne mogu naći nigdje. Jako bih cijenio pomoć. Znam da je najlakše sa BSplayerom ali on mi nije dobar živcira me. Pa ako bi se našla neka dobra duša da mi kaže kako da stavim te titlove jako bih to cijenio. Čak sam tražio i po Cafe mobil forumu ali sve pronađeno je nešto kao "kako da umetnem titl direkt u film pa da stalno bude u njemu."
Jako bih cijenio pomoć.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
bs player te zivcira jer ga nemas strpljenja proucit.
u power dvd se nemogu ubacit titlovi, a za winamp postoji neki plug-in za titlove ali ne valja.
bs player ne samo sto je najbolji divx program nego nudi i puno opcija i postavka u vezi titlova.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bs player rastura.I nije kompliciran.Par minuta rada s njim je dovoljno da ga skuzis.Skini si s neta ovu zadnju verziju;prva liga je.I potrazi si crack za njega.Ako ti se ne da trazit skokni do searcha na www.forumw.org i tam ce naci crackiranu verziju.
BS player me živcira jer imam onu verziju uz koju dobijem WhenU i mogu ga koristiti kao Demo. A što se tiče onog Winampa, nisam na njega mislio nego na Windows Media Player. Možeš mi dati link (ako je legalno) gdje mogu skinuti BS player bez onog adware,spyware(kakav god da bio) programa WhenU.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Skini i instaliraj Vobsub 2.23 VOBSUB is a filter for Media Player, which can load subtitles (vobsub, ssa, srt, sub, ...) into movies being played.
Znači samo titl copiraj u isti folder gdje ti je i film, preimenuj ga da se zove po filmu (npr. borat.avi je film, a titl nazovi borat.srt) i pokreni film u WMPlayeru.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks