neznam dal uopce ima u t-mobileu u crvenoj, u vipu znam da ima...
cura jako želi taj mob.
potpisat će ugovor na 2 god. tarifa 150, ali tu boju nemaju kod t-mobilea u rijeci
(mora biti 098)
jeste li možda vidjeli u kojem dućanu taj mob te boje u 098 mreži, da se može uzeti na pretplatu?
rijeka, zg, vž, čk (ti gradovi dolaze u obzir)
puno hvala
neznam dal uopce ima u t-mobileu u crvenoj, u vipu znam da ima...
to sam i ja mislio, rekao.
ali ženska u službi za korisnike je rekal da imaju crveni.
da li lažu...
btw. da li k610i ima maskice? ono, uzme cura sivi i stavi crvenu maskicu
isto sam curi trazio crveni ali u t-mobile ih nemaju, samo sivi
iPhone 5s 16 GB
thxIzvorno postao imatic
pitanje: koji model da joj onda preporučim? od svega joj je bitno da mob bude mob (ne digatalac, ni mp3 player) i ok baterija
sviđa joj se nokia 5300 - meni ne baš![]()
jel vazno jel se tebi svida?Izvorno postao jolly_bravo
![]()
pa nek kupi K610 ali sivi, jel mora bas biti crveni? ja sutra idem s curom sivi uzetiIzvorno postao jolly_bravo
iPhone 5s 16 GB
da, baš mora biti crveni. da nije tako, već bi odavno uzela sivi. pokušat ću ju još nagovoriti na sivogIzvorno postao imatic
![]()
To isto pitanje si postavio i u ovoj temi... Tamo je ta rasprava, pa ondatamo pitaj...Izvorno postao jolly_bravo
Što se tiče crvenog K610 u t-mobile_u, kad sam ja svoj kupovao, isto ga nije bilo i rekli su da ga nemaju.... jedino u vip_u...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
he he u vipu je bas obrnuta situacija kad sam ja kupovao mobitel k610i bio je samo jedan sivi a svi ostali crveni naravno cim je dosao ja sam ga uzeo
u vipu ima crveni 100%
jel zna netko kada će k618 doći u prodaju ?
U Vip_u imaš V630 što je u biti samo brandirana verzija K618_ke... i ako se nevaram, ima već dugo da je u prodaji...Izvorno postao Ludacris
Evo link!![]()
da vidio sam al ja bi baš k618 ....ionako mi treba nešto iz t-mobile ponudeIzvorno postao Ico
U t-mob ponudu sumnjam da će doć jer imaju i K610 i K750 i K800...Izvorno postao Ludacris
Ako baš hoćeš K618, onda pravac ovalšteni dućan ili dućan mobitela pa tamo... ili V630 u vip_u...![]()
![]()
U vipu imaju crveni a u t-mobile imaju samo sivi
ja bi crveni k610i ali nažalost nisam vip![]()
![]()
![]()
![]()
ima li šanse da t-mobile nabavi crveni........znam da puno ljudi zanima crveni......
a šta je s maskama.......
![]()
Kod mene ima u Emezzeti odnosno Ipercoop!!Izvorno postao daisy
Slobodni!
Zaboravio cijenu!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks