Ja kada hocu u date transver mod moram restartati mob svaki put... na pocetku mi je normalno radio. A poslje samo poslje restarta... al sam se vec pomirio sa tim.
e ovako ,hteo sam da prebacim muziku u 95 vidim ne ide u data transver mod,
iskljucio sve programe/teme od mass memory koj kaze da ga koce ili su aktivne,
i tad ne ide probao soft reset i onda napravio hard reset i sve poceo od pocetka
i evo stigao do kraja opet nece da ide
pa molim za vasa iskustva i sugestije kako da resim problem ko mislim i da nije samo moj
Ja kada hocu u date transver mod moram restartati mob svaki put... na pocetku mi je normalno radio. A poslje samo poslje restarta... al sam se vec pomirio sa tim.
mene je jedno vrijeme zezalo to da nisam mogo uopće u mass storage i promjenio kabel onda je bilo oke i onda opet i onda sam u postavkama sam odabrao da odmah cim spojim usb on sam odabere mass storage i nakon toga mi sad svaki put radi kad je na postavci uvijek pitati (alway ask)
★★★★★
ipak neki program koči.
riješila sam isti problem na način da sam deinstalirala sve programe (srećom, imala sam N95 tek par dana pa nije bila prekrcana), a onda programe koji moraju biti stalno aktivni da bi funkcionirali stavila na memoriju telefona - npr. smart light, remind me, landscapepro, taskman, nice alarm...
ostali, koje uključujem i isključujem prema potrebi, mogu ići na masovnu memoriju. nakon toga bez problema biram način prijenosa podataka.
ja sam resio pomocu magije i trikova hhhaa
Task manager isve je OK,u meniju/advance/runing app/ i onda na kill
narocito one koje su aktivne smart seting.. call prorecorder..teme..i onda da message memory na phone memory i onda se ide kao podmazano
BEZ NIKAKVIH DEINSTALACIJA PROGRAMA,bas kako stao sam ja htio
Bookmarks