htio sam pitati koju dvd przilicu mi preporucujete?
jeftinu , al dobru ;-)
uglavnom kad stavim cd unutra da brzo ucitava, a ne da cekam 100god. da trazi cd.
fala
htio sam pitati koju dvd przilicu mi preporucujete?
jeftinu , al dobru ;-)
uglavnom kad stavim cd unutra da brzo ucitava, a ne da cekam 100god. da trazi cd.
fala
Mislim da ne bi trebao tražiti dalje od NEC-a, mišljenja o njima su podjeljena, ali mislim da ti je to ispravan odabir
Slazem se sa observerom... super odabir...
NEC ili ASUS... neces pogrijesiti...
nove pioneerove su bugovite... LG nemoj uzimati jer je za totalno nezahtjevne korisnike...
Eventualno, savjetujem ti da potrazis DVD przilicu sa Lightscribe ( "crtanje" na gornjoj strani medija)... mozda nekad bude korisno, a nije velika razlika u cijeni...
a sta kazete na benq? mislim da je model 1640?
pa koliko kostaju ti od "nec" il slicno? gdje je najpovoljnije za kupiti? je mi preporucujete neki poseban model?
imas za oko 330 kuna NEC u HGspotu...
350 su sa lightscribeom... to su po meni OK cijene za DVD przilice...![]()
Slažem, se sa Krompirkom za Nec. Cijena im je pristupačna, i sam imam jednu njihovu pržilicu i sasvim sam zadovoljan.
Možda naiđeš i na komentare koji će te uputiti na neku drugu pržu, ali vjeruj nam da s Nec-om nećeš fulati (definitivno moj odabir s obzirom na cjenu).
nisam citao ovo prije al sa LITE-ON ili BENQ neces pogrijesiti ni po cijeni ni po kvalieteti...nemoj steditna przilici
Bookmarks