Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PCM -> T-Com djeluje protuzakonito!

PCM' jel zna netko do vas o cemu je rijec? trazio sam na forumu, ali vidim da nema nigdje teme o tome! Rijec je o PROTUZAKONITOJ metalnoj napravi s led-diodama! Svrha: dijeli jednu telefonsku liniju, tako da nastanu cetiri! konkretno: T-com je instalirao po cijeloj Hrvatskoj te PCM-boxove, kako bi ustedio na instalaciji za telefonske brojeve, tj. ne mora provlacit npr. 12 kablova za 12 telefonskih brojeva, nego samo tri kabla, i onda instalira te PCM-boxove..... sta to znaci za nas korisnike? sto se tice kvalitete razgovora preko tel, ne utjece uopce....sto se tice interneta preko dial-upa: brzina vam je u prosjeku 31,2kb/s!!!! i cesto vam se rusi veza, ovisno o preopterecenosti! ako si zelite uzet DSL, koji vam je ''dostupan'', a imate taj PCM, onda ce vam oni rec, da se mora mreza nadogradit, a zapravo vam onda trebaju skinit taj PCM, i onda nastaju za njih dodatni troskovi!!! zato vam oni nikad nece reci, da su vam to stavili, morate ih nazvat i reci im da vam to skinu!!! imate pravo na to da vam skinu, buduci da je protuzakonito!!! i ne smijete odustat! ja sam ih danas zvao, i skoro im j*** mater! Krava iz sluzbe nije rekla da imam PCM, nego je bila neutralna, i rekla je da ce mi poslat tehnicara u roku od 48 sati, pa ce on kao pogledat u cemu je ''kvar''...ako nekoga zanima, poslat cu vam stranicu, gdje je jedan tip ispisao zahtjev, koji treba popunit, da bi se rijesili tog PCM-a!!!!

evo vam link s vise informacija! http://www.forum.hr/showthread.php?t=190608

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao to na kući,skidali mi to 2 mjeseca trebao pisati zahtjeve i zahtjeve,sad je O.K.
    hoču BRži INTERnet....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to su sve lopovi... Uzimali pare od ljudi za prikljucak i jos stavljali tako sta da bi ih ispalo jeftinije... Gamad...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam ih jucer zvao, i danas opet....rekli su mi prvi put da ce mi poslat tehnicara u roku od 2 dana, a jutros mi je tip iz SZK-a rekao, da RUKOM NAPISEM ZAHTJEV, i moram ga poslat POSTOM, ne FAXOM..... za dva sata kasnije me zvao neki tip, i rekao i da je ''KVAR POPRAVLJEN''!!! pa mamu im j****.....sta ima sad to znaci? nisu uopce ovdje bili na terenu!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    slvr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle kad se stavlja PCM nije se mislilo na broadband i ostale pizdarije na koje bi utjeca..njegova osnovna uloga je bila omogući običan razgovor...to je ko da za par godina kažeš jeba in pas mater šta nisu optiku odma dali kad si dobija DSL

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao libom Pregledaj post
    gle kad se stavlja PCM nije se mislilo na broadband i ostale pizdarije na koje bi utjeca..njegova osnovna uloga je bila omogući običan razgovor...to je ko da za par godina kažeš jeba in pas mater šta nisu optiku odma dali kad si dobija DSL
    Pa optika nije obecavana, niti ju je itko trazio, oni su ovim PCM-om ulagali manje para, a od ljudi su uzimali punu cijenu prikljucka... Istina je da je i taj nacin bio super dovoljan za samo razgovor, al ipak moglo se gledati i na to da ce doci dsl jer to odavno postoji i normala je u vecim drzavama...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    slvr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa u vrime kad se stavlja PCM nije se obećava DSL? jel tako,a ako pogledaš japan ili šta ja znan već šta oni imaju optiku tako da...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pravna država ipak djeluje
    By Ljubav in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 29-12-2006, 00:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove