Ne jer koristiš GPRS,da je CSD povezivanje onda bi moglo a ovako nemaš brige.
A i svaki bolji antivirus bi te upozorio da ti dialer uleti.
jeli moguce ako mobitel koristim kao gprs modem spojen preko pc,tj ukucano *99# da mi se ako mi je komp zarazen dialerom rekonektira na neki server u oceaniji kao sto je slucaj sa fiksnim telefonom
Ne jer koristiš GPRS,da je CSD povezivanje onda bi moglo a ovako nemaš brige.
A i svaki bolji antivirus bi te upozorio da ti dialer uleti.
mislim da nema veze jeli gprs jeli za gprs poziva *99# a koristi se isti dial-up okvir ,znaci da upise 0033998877+++ zove na kajmansko otocje ,samo mu nece valja prihvatit vezu jer koristi csd umjesto v90 protokola ali tko zna,mozda idu impulsi bez da ide promet
nisu antivirusni programi bas svemoguci,
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
*331*0000#OK
nece da radi ova naredba,mozda jer sam na pretplati
nego meni je upao jedan trojan koji mi je crpio dialere i ostale stvari ,niti norton niti adware mi ga nisu mogli prepoznati
te sam ga morao manualno locirati i ukloniti po uputama sa neta
dialeri su mi prekidali dialup gprs vezu od moba ali to je bilo to valjda s pozivali taj broj ali nije mogao biti uspostavljena veza jer se ne radi o protokolu v90 nego o csd,
sad bumo videli dali ce mi poslati t-com obavijest ca sam ispucao mjesecnu kvotu od 150 kn,to bi znacilo da je dialer ucinio svoje
ta komanda ti treba radit. Probaj preko moba napšraviti zabranu svih medjunarodnih poziva. Ako ti ne prihvaca s kodom 0000 onda trazi SZK da ti resetiraju lozinku jer ti je vjrojatno blokirana ili promjenjena.
Ako nemas AT komandu iliti init string stavi ju u propse modema i miran si.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks