Imaš Brazil Net Cafe. Na Kvatriću sjedni na tramvaj i vozi se prema Dubravi dvije stanice, siđi s tramvaja i u tom istom smjeru hodaj još malo pješke, nekih 50-ak metara, nemreš fulat. Znači, to ti je sve zajedno 5min. od Kvatrića.![]()
Ima li Internet caffe negdje u blizini Kvaternikovog trga u Zagrebu?
Imaš Brazil Net Cafe. Na Kvatriću sjedni na tramvaj i vozi se prema Dubravi dvije stanice, siđi s tramvaja i u tom istom smjeru hodaj još malo pješke, nekih 50-ak metara, nemreš fulat. Znači, to ti je sve zajedno 5min. od Kvatrića.![]()
Bom Chicka WahWah
Zahvaljujem!![]()
Imas jos jedan koji je i igraona, dvije stanice od kvatrica, prijedes cestu i vratis se 200 metara natrag, tamo u prolazu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kaj si mislio na onu igraonu iza Dublin Puba, zove se HCL iliti Hrvatska Cyber Liga? Ak si mislio na nju, ona ti se zatvorila i trebala bi se otvoriti za tjedan-dva na drugim prostorima, odnosno 30ak metara dalje, iza Algoritma na Maksimirskoj...ja sam dosta visio u toj igraoni![]()
Bom Chicka WahWah
Joj da, a bas sam gledao da se prostor mijenja. Tamo sam visio tek kad se otvorila, no kasnije je guzva pocela biti nesnosna. svi kompovi zauzeti i jos 5-6 ljudi ti visi nad monitorom...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks