kupio k750 imo ga mjesec .... pa kupio ms duo 1gb sad mi mobitel troši duplo više baterije, zašto? i kad ga stavim na mega bass smanjuje mi se jačina to je stvarno iritantno pogotovo......... da ne duljim kako riješit probleme
H!!!
kupio k750 imo ga mjesec .... pa kupio ms duo 1gb sad mi mobitel troši duplo više baterije, zašto? i kad ga stavim na mega bass smanjuje mi se jačina to je stvarno iritantno pogotovo......... da ne duljim kako riješit probleme
H!!!
pretpostavljam da si ga kupio u t-mobilu,to sa mega bassom ti je normalno jer ako staviš tako jaki bass mora se smanjiti zvuk,to je sa t-mobilovim k750 česta stvar možeš jedino riješiti stavljanjem novog softa,a kod potrošnje baterije si stavi tamo pod mobilne mreže traženje na ručno i svjetlina tipkovnice na min.,i još kod bluetootha ona opcija za štednju baterije i screen saver da ti nebude ništa i za duplo ćeš poboljšat rad baterije!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
je iz t-mobilea ima r1ca021 zna li netko kojom bi verzijom ispravio problem s mega basom
pa sa najnovijim r1db001,ali ako ga preko nekom privatnog programa staviš izgubit ćeš garanciju!
dobro to za garanciju znam ali mogu li nestat ona T-sranja ako ga apdejtam
preko sesu-a
i zna li neko jel moguće stavit stariju verziju soft neka koja ima zum na svim rez. u em-u?
nemogu jer će ti on updatat t-mobile soft opet!
Stariju verziju nemoreš staviti u em-u!
ja uopce i nemogu spojiti k750 na far manager
moze li mi netko objasniti kako
i sta je to k800 hacking ? moze li se kamera stvarno poboljsati i kako?
imam isto verziju FW-a R1CA021 i kamere 5.3. e kamera kada je totalni mrak prikazuje crvenkaste crte i to zivcira zatim ne mogu zumirati na navecoj rezi. i kada naglo izlazim iz izbornika zna i po 2-3 sek stajati elipsa iz glavnog menia. odnosno ikone iz glavno menia nestanu i ostane samo elipsa ta elipsa koja obiljezuje u koji podmeni ces uci. zatim zvuk mi se isto cini malo slabasan. i to mi se cini slabiji kada ga se pusta onako obicno nego iz playera. e da kupljen prije nekoliko tjedana u t-mobil-u.
Bookmarks