mislim da nesto takvo ne postoji,ali ako da nek neko stavi link
znaci...treba mi neki program koji bi sluzio za pregled tema za k750 na kompu...
theme creator mi se ne svida i nije mi bas za to...jer ja bih da mogu otvoriti primjerice 100 tema odjednom i da ih onda tako mogu pregledavati...a ne ko u theme creatoru otvarati jednu po jednu...trazila sam po netu i po forumu...ali nisam uspjela...
znate vi koji program?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mislim da nesto takvo ne postoji,ali ako da nek neko stavi link
Zadnji uredio Most Wanted : 22-01-2007 u 19:32
mislim...koliko se ja sjecam...znam da je frendica koristila neki slicni program, ali za t630...prije par godina...znam da je imala lstu svih tema koje je imala na kompu i onda kad bi stisnula naziv teme pokazala bi joj se tema...
pa se sad sjetih toga i pitah ima li nesto slicno za k750 ili sam si ja nekaj totalno zabrijala...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
taj odprije par godina vise se ne nadograduje, mislim da se zavo theme creator pro.
nego imas My theme creator, novi od verzije 2,0 kojime mozes pregledavati teme:
http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=7839
iPhone 5s 16 GB
skinula sam vec to...ali kako pregledavati teme???
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks