tak ti svejedno gdje si svi serendaju...
Neki dan sam se pokušao spojiti na net, kad ono neće... I dobro, zabrijo ja da mi na faxu opet zabranili pristup, pošto je nova akademska god. i nazovem fax, pa Carnet i prošlo tako 3 dana... ja bez Interneta, lud totalno.. kad ono sve o.k.-kažu zovi VIP...
Nazovem ja njih i sad, em što sam pričao prek svog simpa broja, jer "user friendly company" nije u ovih par godina uspjela obezbjediti besplatnu liniju za korisnike, em sam izgubio živce.
Kaže meni operater ajmo provjerit APN-ove... I ja mu kažem šta mi piše (at+cgdcont=1, "ip", "carnet.C.vip.hr"), a on meni kaže krivo. Kaže promijenili su APN-ove, ne treba C... "Lijepo što ste obavjestili korisnike", kažem ja njemu, a on meni:"Pa zato imate kor. službu"-"Da koju nažalost masno plačam kada ju zovem jer nemate besplatnog broja", i kažemo si bok!!!
Još uvijek ne mogu vjerovati... Do sada sam ih trpio, ali od sad ne želim imati više ništa s njima i odmah ću raskinut ugovor i preć na T-mobile i s Internetom (web, n walk).. Ima ko sličnih iskustava???
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
tak ti svejedno gdje si svi serendaju...
Seriously?
Mozda su ti bili kod kuce i zvonili da te obavijeste pa im nisi htio otvoriti vrata. Cuo sam da za one koji ne citaju obavijesti za svoje usluge kao npr. http://www.carnet.hr/mobile dolaze kuci i ljubazno im promjene APN na racunalu.Izvorno postao speedcats
31. kolovoza 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 1.9.2006. upotrebljava se novi jedinstveni APN: carnet.vip.hr. Dosadašnji APN-ovi: carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, i dalje ce biti aktivni neovisno o novom jedinstvenom carnet.vip.hr APN-u.
16. listopada 2006. Za pristup usluzi Mobile CARNet, bez obzira koji Mobile Broadband tarifni model koristite, od 01.11.2006. upotrebljava se isključivo novi jedinstvarni APN: carnet.vip.hr. Spajanje preko dosadašnjih APN-ova: carnet1gb.vip.hr, carnet3g.vip.hr i carnet.c.vip.hr, više neće biti moguće. Molimo Vas da promijenite APN u konfiguraciji svojih uređaja prema uputama koje možete pronaći pod "Upute za korisnike". Za sva dodatna pitanja molimo vas nazovite Vipnetovu Službu za korisnike na broj: 091 77 00.
dobar grah daleko se čuje
Kaj si ti pametan, svaka čast! Ako plačam nekome račune očekujem da me i obavjesti o promjenama koje utječu na uslugu! Ipak se radi o novcu koji sam zarađujem i dajem Firmi koja očito to ne zna cijeniti... I tu prestaje sva filozofija!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ja isto to ocekujem. Ali neces vjerovati nije mi doslo niti pismo o promjeni APNa a nisu mi bili ni kod kuce da me obavijeste. Samo su stavili obavijes na web banda pokvarena. Sigurno im je u interesu da to ne koristim.Izvorno postao speedcats
dobar grah daleko se čuje
Imaš besplatni broj, samo trebaš nazvati sa vipovog broja, tko ti je kriv kad se ne znaš snaći.Izvorno postao speedcats
Što se tiče promjene APN-a ja ne znam kaj ste vi gledali ako niste u svoj mail pretinac koji ste im dali (carnetov).
Tamo mi je još odavno (u 10 mjesecu) stigla obavijest da će biti promjenjen APN za sve korisnike i koji je novi.
Ja nisam imao nikakvih problema.
Biseri![]()
Nemam besplatan poziv jer taj njihov podatkovni paket, biseru:-), ne podržava voice uslugu, a ionako ga gasim jer prelazim na web n walk XL uslugu koju nudi konkurencija! Stvar je bila ta što sam dugo bio na putu, pa kad sam se vratio nisam bio upućen! I ne vidim razloga za ukidanje apn-a, ozbiljne firme to ne rade (prisilna migracija). Zato još uvijek možeš gledati analogne TV postaje na astri, iako sve emitiraju i digitalno! Zbog potrošaća/korisnika, pa mi nije jasno koliko oni plačaju taj apn kad su ga ukinuli, no to je ionako lanjski snijeg!!!!
Hvala na savjetima!!!
Bookmarks