Dali postoji kakva nadogradnja za ovaj model mp4-a npr. da može se igrati igrice na njemu bas kao i na nekom slićnom njemu isto MSI(neznam tačno koji model mislim da je isto Magic MP40#(#=neznam taj broj.)
Molim vas odgovorite![]()
![]()
![]()
![]()
Dali postoji kakva nadogradnja za ovaj model mp4-a npr. da može se igrati igrice na njemu bas kao i na nekom slićnom njemu isto MSI(neznam tačno koji model mislim da je isto Magic MP40#(#=neznam taj broj.)
Molim vas odgovorite![]()
![]()
![]()
![]()
Ne možeš staviti firmware od bilo kojeg drugog playera jer to ne podržava njegov hardware. Ako staviš, "ubit" ćeš ga.
Jedino možeš modificirarti njegov firmaware tako da promijeniš grafičko sučelje.
A citao sam da moze dobivati nove mogucnosti kada mu se ubaci taj Firmware pa mi mozes dati sajt sa tim firmwarom za ovaj model
Nigdje nisam našao takav firmware, vjerovatno ni ne postoji.
Ja sam pokušavao s firmware-ima gotovo indentičnih playera i nije ih podržao, jednostavno nije htio raditi.
Jedina opcija ti je da modificiraš orginalni fw s jednim programom (ima ti tema o tom programu na forumu) tako da mu promijeniš grafičko sučelje (ikone, slike i font).
Ja sam to napravio i odlično izgleda, naprvio sam da izgleda kao iPod.
Ako hoćeš mogu ti poslat taj fw da ga staviš...
Zadnji uredio Futurama : 31-12-2006 u 20:59
cool ajde posalji to i posaljimi taj program ili uplodaj na neki site tako mi je bolje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo modificirani fw od MS Industrial MP404 playera kojeg sam ja napravio.
Na player se stavlja kao obični fw, pomoću programa "MP3 Player Upgrade Tool".
Prije korištenja obavezno pročitati Readme file!
L I N K : http://rapidshare.com/files/9753930/iPod_tema.rar.html (1.15 MB)
Sretna nova godina!
Napravio sam firmware sa likovima iz tmnt(ninja kornjace) pa ako zelis reci![]()
Opet ja.Mislim da me zajebava mp3 player upgrade tool,ako neko moze neka ga posalje na Mile_Novkovic@tuck.co.yu,ako nije ni to onda nista hvala u svakom slucaju.![]()
Cao ljudi,napokon sam nasao nesto za mp404,skinuo sam ipod temu,ali ******,kad sam pokusao da ga apdejtujem,napisao mi je da je proces uspesno zavrsen,ali nista se nije promenilo,jedino ako postoji poseban softver za,apdejtovanje,inace osim ruzne pozadine i ocajnih slusalica,(zamenjene sa sonijevim) mnogo mi se svidja kako radi.pozdrav![]()
Nemogu da verujem da sam toliki magarac:bunny: skinuo sam zadnju verziju mp3 player utilities 4.09,skinuo sam i 4.05,kad pokrenem mp3 upgrade tool, sa leve strane gde je device firmvare information pise version 3.5.35(to je verzija koju sam prvo skinuo sa diska,i deinstalirao),a sa desne strane upgrade firmware information stoji 3.5.35-e doslo mi je da ga razbijem,znaci dobio sam samo kad se restartuje logo ms industrial(ranije ga nisam imao)sve ostalo je isto,pa nemogu da verujem da jedino kod mene nece da se promeni.hvala ti sto si bar pokusao da mi pomognes.
Pa da, to je ista verzija firmware-a, samo je modificirana. Samo je ti stavi i vidjet ćeš da će bit sve u redu!![]()
Nazalost,problem i jeste u tome sto se nista ne desava,naravno da sam probao,da mu odradim upgrade,medjutim,i dalje je sve sareno,stara pozadina...jedino ako postoji mozda hardverski problem,mislim nepostoji tu neka filozofija,otvorim mp3 player upgrade tool,ubacim onu ipod temu,on mi kaze da je sve u redu,restartuje se mp3 player,i izadje mi sve po starom.
Da, i meni je to tako bilo s verzijom 4.00. Kad sam instalirao ovu novu verziju Upgrade Toola, svaki put bi mi primio novi fw koji odaberem.
Stavrno mi je žao, ne znam, pokušaj sve deinstalirati pa instalirati na novo...
hocu,ali kako da mu pregazim operativni sistem,neznam kako se to radi na mp3 playeru?predpostavljam,da nije tesko,ali neznam princip,verovatno tamo gde je autorun,treba da se pregazi drajverom sa cd-a koji sam dobio uz player.Nema sanse da odustanem,sad sam se zainatio(ili on ili ja)do smrti.Hvala jos jednom sto me vec nisi oterao u *****.![]()
Ma nema problema, i meni treba puno puta pomoć.
Izbriši lijepo sve i pokušaj ponovno sa najnovijom verzijom...
Odustajem,sve sam pokusao,nista se nije promenilo,videcu kad stigne nova verzija upgrade toolsa pa cu da pokusam ponovo HVALA![]()
Bookmarks