Mislim da je 219-10, ali nisam siguran. Ako ti je mobitel zaključan na VIP možeš provjeriti tako da izvadiš sim karticu, upališ gai utipkaš *#0606# i na jednoj od dviju stranica bi morao pisati taj kod.
Zna li tko mozda koji je kod VIP-a?
kao sto je npr 262_1_0 od T-Mobile-a....
thanks![]()
maraschino - PTICICA
Mislim da je 219-10, ali nisam siguran. Ako ti je mobitel zaključan na VIP možeš provjeriti tako da izvadiš sim karticu, upališ gai utipkaš *#0606# i na jednoj od dviju stranica bi morao pisati taj kod.
da, ali mi nije zakljucan
ajde ako nekome nije bad da mi to provjeri pa javi
maraschino - PTICICA
Ja ne mogu, jer već znaš što jeInače mi je zaključan na VIP i mislim da je 219-10, ali kako sam već rekao nisam sasvim siguran.
Zašto ti to treba?
ma treba mi nesto za sx1, a nekad sam imao zapisan taj kod negdje, a sada kad mi treba...
eh!!
maraschino - PTICICA
Za VIP 219-10
za HTmobile 219-01
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Inače kodovi mreža mogu se kod Siemensa vidjeti u Podešavanje/Mreža/Konfiguracije/Mrežni operat. Odabere se mreža za koju se želi vidjeti kod i Čitati. CC je Country code, a NC je Network code.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
je 219-10 je kod VIP-a
thanks!!
maraschino - PTICICA
Imam SiemensM55 koji je kodiran na Simpa Sim karticu.Kada ubacim Vip karticu piše mi da je urešaj blokiran i mrežni kod.Mogu li ga ja dekodirati na VIP sim karticu
Bez data kabela ga sam neces moci, a data kabel je po meni bolja investicija nego nositi nekome da ga otkljuca. Jedino ako neynas sto radis.
ok, otvori temu u dijelu foruma Unlocking, pa cemo ti tamo napisati kako da to rijesis![]()
maraschino - PTICICA
bok ljudi,kad vec dijelite te kodove za nase operatere...koji je za tele2?
hvala
219-02 ..........
Bookmarks