Samo brzopotezno pitanje, da li je kodiran ili ne. Hvala!
P.S. Moderatoru jesi li sada sretan![]()
Samo brzopotezno pitanje, da li je kodiran ili ne. Hvala!
P.S. Moderatoru jesi li sada sretan![]()
cekaj, mislis da ja to zbog sebe tako premjestam naslove koji nisu u skladu s pravilima? Ne, nego zbog svih clanova i buducih da se lakse snadu na forumu. A pravila su tu da se citaju, pa si ih i ti trebao procitati i nebih ti onda sigurno micao temu u recycle
iPhone 5s 16 GB
Mislim da je zaključan na VIP... Tj poprilično sam siguran da je...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sigurno je zaključan,prije se je znalo desit da im pojedini aparati ne budu zaključani sada sve zaključavaju na svoju mrežu![]()
pitam zato jer sam na t-mobile mrezi, a htio bih uzeti taj mob. U vipa je 500 kunajeftiniji nego u t-mobile. A t-mobile garant nas*re oni svoj software gdje unisti i ono malo funkcionalnosti, nadam se da nije sa vipom tako. Ako je netko uzeo doticni mob u vipa prije 20-ak dana neka mi da misljenje.
P.S. Moderatoru ocito ne kuzis zahebanciju pa necu vise. A inace pola postova nema ni glavu ni rep... Ocito da vam nitko ne cita pravila
mozda neki jesu, a neki ne. kad sam ja kupovao nije bio zakljucan. ali sam ipak bio uzeo u t-mobile jel je bio jeftiniji
iPhone 5s 16 GB
ma u zadnje vrijeme stavljaju svoj software na svaki mogući mobitel
mislim da mob nema njihov soft jedino ako kupuješ samo aparat
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Svi uređaji u VIP ponudi sa cijenom nižom od 2391kn su zaključani na mrežu,ovi skuplji nisu.BlackBerry-ji su isto svi zaključani.
Osim W810i koji nije zaključan a košta manje (1.931,27kn za gotovinu u VIP centrima).
Uze mi rijec iz usta/tipkovnice.
Bas sam htio reci da AFAIK u T-Mobile su svi mobovi zakljucani, a u VIP-u oni "skuplji" nisu a "jeftiniji" jesu (ne znam gdje je tocno granica to dvoje). Kad sam prije 5 godina kupio N3410 u VIP-u, bila je zakljucana (ocigledno spada u jeftinije). Onda sam prije 3 god kupio K700 i nije bio zakljucan (ocigledno skuplji). BTW i "skuplji" s vremenom postanu "jeftiniji" tj. zakljucani, kad zavrse u VIPme kompletima ili na nekim akcijama i sl.
Uglavnom: u VIP-u, ako je mob inicijalno u "nizoj/entry level" klasi, ili je u nekom paketu, ili ima sumnjivo nisku cijenu, skoro 100% je zakljucan. U T-Mobileu kao sto rekoh su uvijek svi zakljucani.
prvo da ti odgovorim, imao sam ja W810 t-mobile i ima samo par ikonica, rozih, skoro nista sto jako smeta.
a to sto ima malo offtopica, to se tolerira, ali naslovi bas ne.
iPhone 5s 16 GB
ja ti i govorim za samo uredaj. kad sam ga htio kupiti kostao je 3400 kn.
gubi se garancija, a pouzdanost, ovisi kako unlocker radi i kako ti ga "slozi" jel negdje ne mozes poslije praviti update preko SEUS-a
iPhone 5s 16 GB
onda je puno bolje nego na K700...tamo su još ukrali i onu desnu tipku ispod ekrana za svoje potrebe.
možda ta roza i ne bi bila toliko strašna da ju malo dotjeraju (stave malo sjene na nju da ikone dobiju 3D izgled). ovako baš bode u oči...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ako već želiš nekodiran (vjerojatno i sa čistim softom), onda radije dodaj malo novaca (70-ak kuna) i kupi nebrandiran za 2003 kn:
https://www.microline.hr/Screen/Star...rue&ASP=micpg#
EDIT: tek sam sad vidjela da je to cijena bez PDV-a.![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio nijala : 11-01-2007 u 23:36 Razlog: ispravak krivog navoda
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Da, nebrandirani mobiteli su uglavnom dosta skuplji od brandiranih.
Ali ima i opcija da kupis brandirani, te zatim ulozi tih 70 Kn (mozda malo vise) u unlock i debrandiranje. Po meni to je najjeftinija varijanta.
Ako te brine garancija, reci unlockeru da spremi backup, pa ga poslije lako vratis.
Bookmarks